jak w temacie
i oczywiscie mial stale rosnace pieniadze co miesiac (w wyniku akumulacji)
Co bys zrobil gdybys nie musial pracowac do konca zycia?
Co bys zrobil gdybys nie musial pracowac do konca zycia?
Masz bialy jezyk po obudzeniu? Jest to indykator stopnia zaawansowania choroby organizmu, ktora objawia sie m.in. "mgielki umyslowej" oraz permanentnego zmeczenia; kliknij po wiecej na ikonke "www" pod postem
Zaczął bym żyć
.
A poważniej, mam parę koncepcji na życie i m.in. jest to stworzenie paru projektów z branży AI i technologii i pewnie starał bym się je wdrożyć.
Drugą branża która bym sobie spróbował to nazwijmy branża społeczna, też mam parę pomysłów i starał bym się je zrealizować.
Reszta wiadomo, to co wszyscy, trochę podróży itp.

A poważniej, mam parę koncepcji na życie i m.in. jest to stworzenie paru projektów z branży AI i technologii i pewnie starał bym się je wdrożyć.
Drugą branża która bym sobie spróbował to nazwijmy branża społeczna, też mam parę pomysłów i starał bym się je zrealizować.
Reszta wiadomo, to co wszyscy, trochę podróży itp.
- Janek Trader
- Pasjonat
zaliczałbym HOT-ki
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Wszyscy będziemy pracować do śmierci więc temat już nie na czasie.AndyPSV pisze:ak w temacie
Polecam temat Zmiana systemu emerytalnego pod FOREX i bankowość inwestycyj
Pozdrawiam.
Dodano po 4 minutach:
Ps. to jest moje subiektywne zdanie uważam że nie ma sensu pastwić się nad tematem bez tego co napisałem wyżej.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- siersciuch
- Pasjonat
Kupisz sobie ferrai i tak Ci sie znudzi po jakimś czasie, odwiedzisz wszystkie kraje i nie będzie więcej do oglądanie, i zostanie CI wolny czas......
jakbym miał tyle kasy żeby mi wystarczyło do końca życia, to bym założył jakąś firme, żebym miał co robić, bo bez zajęcia człowiek zwariuje....
jakbym miał tyle kasy żeby mi wystarczyło do końca życia, to bym założył jakąś firme, żebym miał co robić, bo bez zajęcia człowiek zwariuje....
jeżeli będziesz uparty, prawdopodobnie częściej odniesiesz sukces, niż doznasz porażki.