Reload by thefear
Coś jakby flaga się ukształtowała. Wejście long nzd/usd
cena: 0.7326
SL 30
TP 114 p.
Jeśli wybije się górą to baczna obserwacja poziomu 0,7400.
Buy limit zaskoczył na Eur/jpy
Cena 113.45
SL 20
TP 155
cena: 0.7326
SL 30
TP 114 p.
Jeśli wybije się górą to baczna obserwacja poziomu 0,7400.
Buy limit zaskoczył na Eur/jpy
Cena 113.45
SL 20
TP 155
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat
Trzymam kciuki za nowy system.. Mam nadzieje że zamiescisz pare wejść nowym systemem w swoim dzienniku
Jeśli chodzi o mnie to stawiam na czysty wykres i zlecenia oczekujące. Zaczyna mi się to podobać bo wyniki coraz lepszze a przy takich zleceniach małe emocje, mały stres że zlecenie mi ucieknie gdy jestem w tym czasie zajęty. Taki pól-automatik. Pozdrawiam.
Eurojen na BE 0.

Eurojen na BE 0.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Nzd/usd zamknięty buy 2 pipsy na +. Jakoś nie mam przekonania do do buy w tej chwili na tej parze..
Otwarte dwa zlecenia sell na kablu z czego jedno juz zamknięte 71 pipsów na plus, drugie cały czas na rynku. Idealnie otwarte, co do pipsa (załącznik niżej).
Otwarte dwa zlecenia sell na kablu z czego jedno juz zamknięte 71 pipsów na plus, drugie cały czas na rynku. Idealnie otwarte, co do pipsa (załącznik niżej).
Wejście Sell nietypowo na parze USD/CAD
1.0277
SL 33
TP 157
Wejście spowodowane jak na mój gust mocnym oporem, dwiema liniami trendu + mamy trend spadkowy.
1.0277
SL 33
TP 157
Wejście spowodowane jak na mój gust mocnym oporem, dwiema liniami trendu + mamy trend spadkowy.
Taki szybki long na kablu. Zauważyłem kształtujący oRGR na M5. Zobaczymy czy wejdzie
Nie duży SL, nie duży TP ale zawsze TP>SL
SL 23
TP 38
PS. No niestety nie uformowało się.. SL zaliczony.

SL 23
TP 38
PS. No niestety nie uformowało się.. SL zaliczony.
No i niestety kolejny SL. Nawet takie transakcje jak była na usd/cad mogą czasem nie wypalić.. Jeszcze do tego przeszło koło nosa ładne zlecenie sprzedaży gbp/usd. Zabrakło 2 pipsy do aktywacji sell limit. Takby było juz ponad 90 p + ale nie ma co rozpaczać. Pozdrawiam.