Reload by thefear
- Seneszal26
- Pasjonat
Faktycznie, nie zauważyłem jej, a tu ładnie się rysuje na H4, praktycznie już się wyrysowała, tylko jeszcze bez wybicia dołem. Nie daje mi spokoju ten poziom 87.00 Póki co jesteśmy powyżej . Narazie zostawie tego longa, podwyższe jeszcze SL do 86.85.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Ujek zamknięty na BE 0, Aud/usd zlecenie anulowane. Czyżby Bernake coś palnął że taki ruch na niektórych parach 
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Bernank ... 81422.html
Stan konta: bez zmian, ale już opatrzone potencjalne wejścia.

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Bernank ... 81422.html
Stan konta: bez zmian, ale już opatrzone potencjalne wejścia.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Delikatnie spóźnione ale szanse na profit są . Wczoraj niewiele zabrakło by aktywować ładne zlecenia buy na kablu i edziu, ale trudno sie mówi.
U/J 86.99
SL 26
TP 74
U/J 86.99
SL 26
TP 74
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No i niestety narazie same SL.. Czyżby system zawodził? Nie sądze, myśle że to troche z braku czasu w ostatnim okresie.. Grunt że dysyplinę udaje się powoli utrzymywać. Póki co, ustawiony buy limit na kangurze, licze na pullback i dalsze wzrosty. Coś innego poszukam w przyszłym tygodniu. Pzdr.
Wczoraj Kabel wykpił ze mnie i niestety 3 x SL
Natomiast na nzd/usd bardzo ciekawa sytuacja .. Tak jak przewidywałem kurs odbije się od okolic 0.7390. Potwierdzeniem może być spadająca gwiazda w tym obszarze. Jedno zlecenie sprzedaży zostało aktywowane, drugie otworzyłem z ręki. W tej chwili 200p. na plus
Natomiast na nzd/usd bardzo ciekawa sytuacja .. Tak jak przewidywałem kurs odbije się od okolic 0.7390. Potwierdzeniem może być spadająca gwiazda w tym obszarze. Jedno zlecenie sprzedaży zostało aktywowane, drugie otworzyłem z ręki. W tej chwili 200p. na plus

Zaskoczył sell limit na edwardzie..
cena 1.3080
SL 30
TP 180 p.
Licze że to jest to miejsce w którym nastąpi korekta tych wzrostów.
cena 1.3080
SL 30
TP 180 p.
Licze że to jest to miejsce w którym nastąpi korekta tych wzrostów.
Kolejny SL na kablu zaliczony -30 p.
Drugie zlecenie na kiwi zamknięte na BE + 85 p.
Troche nie jestem zadowolony z tego że w moich transakcjach zaliczyłem dopiero jedno TP, ale grunt że wyszedłem na plus
Celem jest osiągniecie 100 % depozytu początkowego i wracamy na real
Pozdrawiam
Drugie zlecenie na kiwi zamknięte na BE + 85 p.
Troche nie jestem zadowolony z tego że w moich transakcjach zaliczyłem dopiero jedno TP, ale grunt że wyszedłem na plus