MB Trading

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
41
43%
Poza paroma minusami są ok
15
16%
Przeciętny
32
34%
Mają wiele wad
2
2%
Stanowczo odradzam
5
5%

Liczba głosów: 95

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

Właśnie zassałem demo aby sprawdzić jak działa i ciągle mam cena nie rynkowa - nie można w ogóle otworzyć pozycji?!?!?!?

Też tak macie teraz?

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sena9 »

jest jakieś ograniczenie czasowe odnośnie konta demo? czy jest ono bezterminowe?

FXfighter
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FXfighter »

pawelklos pisze:Właśnie zassałem demo aby sprawdzić jak działa i ciągle mam cena nie rynkowa - nie można w ogóle otworzyć pozycji?!?!?!?
Co prawda nie mam u nich konta, ale pierwsze co mi przychodzi do głowy, to może masz ustawiony maksymalny poślizg na 0 pips albo jakąś małą wartość i próbujesz wchodzić na market orders zamiast z użyciem zleceń oczekujących, a u ECN nie ma co liczyć na to, że market orders będą wchodzić bez poślizgu. Jeśli to nie to, to nie mam pomysłu czemu tak się może dziać.

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

FXfighter pisze:
pawelklos pisze:Właśnie zassałem demo aby sprawdzić jak działa i ciągle mam cena nie rynkowa - nie można w ogóle otworzyć pozycji?!?!?!?
Co prawda nie mam u nich konta, ale pierwsze co mi przychodzi do głowy, to może masz ustawiony maksymalny poślizg na 0 pips albo jakąś małą wartość i próbujesz wchodzić na market orders zamiast z użyciem zleceń oczekujących, a u ECN nie ma co liczyć na to, że market orders będą wchodzić bez poślizgu. Jeśli to nie to, to nie mam pomysłu czemu tak się może dziać.
Po 2 godzinach wszystko było ok, wcześniej nie można było żadnych zleceń wysyłać - może mieli jakąś awarię.

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sena9 »

miał ktoś podobny problem podczas logowania na stronie, antyvir nie chce mnie wpuścić do logowania i cały czas wyskakuje komunikat, że strona jest niezabezpieczona i nie wysle moich danych?

Awatar użytkownika
MasterOfBlaster
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MasterOfBlaster »

wyskakuje taki komunikat,ale czemu jest niezabezpieczona to nie wiem
Limuzyna 450tys! Helikopter 1,2 mln! Posiadłość pod Toruniem 15 mln!
Pełne miłości spojrzenia uległych polityków bezcenne!
Są rzeczy , których kupić nie można, za całą resztę zapłać pieniędzmi od wiernych radiosłuchaczy.

vove
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vove »

jakieś pomysły co szykują na 25 stycznia? Na głównej stronie mają wielką reklamę, że od 25 stycznia zmienią handel forexem na zawsze i żeby patrzeć na twitter ich http://twitter.com/mbtrading

może wprowadzą konta od 1$ :P albo wykasują wszystkim konta, zabiorą całą kasę i uciekną do Meksyku ;)

tak na poważnie to pewnie jakaś nowa superplatforma będzie wprowadzona.

just
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: just »

vove pisze:jakieś pomysły co szykują na 25 stycznia?
I już wiadomo:

http://mbtrading.com/pricing.aspx

Raj dla skalperów?

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

mam strategię na domyślny tp +30 eurusd. u innych brokerów działa -go4x. na mb niestety nie. w ogóle przy złożeniu oferty nie ma tp, sl - mozna edytować dopiero po zakupie. no i wlasnie uruchamiam strategię i kupa. caly czas wyskakuje okienko do dokonania transakcji. jest jakis sposób na to? spready 0.9 kuszą...

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
polaczeq pisze:mam strategię na domyślny tp +30 eurusd. u innych brokerów działa -go4x. na mb niestety nie. w ogóle przy złożeniu oferty nie ma tp, sl - mozna edytować dopiero po zakupie. no i wlasnie uruchamiam strategię i kupa. caly czas wyskakuje okienko do dokonania transakcji. jest jakis sposób na to? spready 0.9 kuszą...
MB Trading z MT4 to broker typu STP, dlatego nie można składać zleceń typu market od razu z SL i TP.
Jak masz kod źródłowy tego robota to musisz go przerobić.

Poczytaj sobie na temat zleceń u brokerów STP i DD: http://www.100forexbrokers.com/mt4/mark ... -execution

Pozdrawiam
Karol Marchewka

ODPOWIEDZ