ea przestawiajacy SL na BE
ea przestawiajacy SL na BE
Witam. Potrzebuję jakieś ea, które w możliwie najszybszy i najprostszy sposób będzie mi przestawiał SL na BE po uzyskaniu jakiegoś tam ustalonego zysku. Może to robić automatycznie albo mogę to robić sam ale musi to zajmować najwyżej kilka sekund. Jeśli ktoś coś wie proszę o pomoc. Z góry dzięki 

Ostatnio zmieniony 02 lip 2010, 18:15 przez saku82pl, łącznie zmieniany 1 raz.
bo to nie sa indyki tylko expertyluktom mi nie dziala, nie wiem czemu i tak samo autograf!

Dodano po 24 sekundach:
to pisz ze nie dizala a nie że szukaszsaku82pl pisze:ps. juz dawno to znalazlem Wink

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
proszę!!SEROL666 pisze:Musisz włączyć EA
moja wina, zle nazwalem

Dodano po 1 godzinach 34 minutach:
a h.. z tym, ustawilem wszystko, nic nie reaguje, cena przechodzi przez linie i nic sie nie dzieje,w pizdu z tym czyms, juz kiedys to przerabialem i bylo tak samo, nie mam cierpliwosci do czegos co powinno byc proste a nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano po 9 minutach:
no dobra działa

Dodano po 4 minutach:
to moze mi ktos jeszcze napisac jak ustawic ten ea zeby przestawialo sl na be (na wartość 0 czyli wartosc otwarcia pozycji) po uzyskaniu 5 pipsow zysku, z gory dzieki

"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"