EA automatycznie zamykający część pozycji
EA automatycznie zamykający część pozycji
Witam wszystkich,
szukałem w wielu miejscach, ale nigdzie nie znalazłem ea który zamykałby część otwartej pozycji i jednocześnie przesuwał s/l pozostałej części o określoną wartość (np. o wartość zysku z zamkniętej części pozycji).
Czy ktoś mógłby mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu?
Dodam, że nie specjalnie sam programuję.
Może ktoś ma gotowe ea lub mógłby takie napisać?
Z góry dziękuję.
szukałem w wielu miejscach, ale nigdzie nie znalazłem ea który zamykałby część otwartej pozycji i jednocześnie przesuwał s/l pozostałej części o określoną wartość (np. o wartość zysku z zamkniętej części pozycji).
Z góry dziękuję.
Re: EA automatycznie zamykający część pozycji
bardzo dobry automacik do dzielenia i zamykania poz.kcmarion pisze:Witam wszystkich,
Z góry dziękuję.
łącznie z opisem
pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli
Re: EA automatycznie zamykający część pozycji
floristik serdeczne dzięki 

właśnie, a kolega kcmarion pytal o cos takiego
kcmarion pisze:szukałem w wielu miejscach, ale nigdzie nie znalazłem ea który zamykałby część otwartej pozycji i jednocześnie przesuwał s/l pozostałej części o określoną wartość (np. o wartość zysku z zamkniętej części pozycji).
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli