Yogi jak będziesz wiedział coś więcej daj znać. Zaciekawiło mnie to osobiście

Ja też jestem zainteresowany.Akhh pisze:Yogi jak będziesz wiedział coś więcej daj znać. Zaciekawiło mnie to osobiście Wink
Dopiero coś więcej będę wiedział w niedziele, koniec jest ok 8 czasu polskiego więc do tego czasu trzeba wytrzymać, a i tak nie wiem czy uda mi się coś wyciągnąć.klonmarcin pisze:Ja też jestem zainteresowany.Akhh pisze:Yogi jak będziesz wiedział coś więcej daj znać. Zaciekawiło mnie to osobiście Wink
Nie no oczywiście wytrzymamyMrYogi pisze:Dopiero coś więcej będę wiedział w niedziele, koniec jest ok 8 czasu polskiego więc do tego czasu trzeba wytrzymać, a i tak nie wiem czy uda mi się coś wyciągnąć.
Idę o zakład że tak jest jak napisałeś.Sam robię tak samo.Tylko pamięajcie że oczy trzeba mieć otwarte ponieważ standartem w bankowości inwestycyjnej jest mowić odwrotnie niż się robi.....Level6 pisze:Moim zdaniem gościu sprawdza blogi i szuka w nich odniesienia do swoich analiz. Musi przecież wiedzieć gdzie postawić SL
No chyba niezupełnie. Nie zawsze same dane odnośnie zysków nawet z kilku lat mogą dawać wiarygodną ocenę ryzyka. Naprawdę byłoby ci wszystko jedno czy ktoś osiągałby ten sam zysk przez dwa lata obstawiając wyścigi konne i inwestując w akcje dużych spółek? Ja wolałbym dać pieniądze tej drugiej osobie.MrYogi pisze: Jeśli byłbym klientem to mnie nie obchodzi w co inwestuja, czy to giełda, czy to chodowla uszatek, czy upraw pieczarek. ważne jest to że ktoś w prespetywie czasu zarabia czy też nie.
No chyba niezupełnieNoob pisze:No chyba niezupełnie. Nie zawsze same dane odnośnie zysków nawet z kilku lat mogą dawać wiarygodną ocenę ryzyka. Naprawdę byłoby ci wszystko jedno czy ktoś osiągałby ten sam zysk przez dwa lata obstawiając wyścigi konne i inwestując w akcje dużych spółek? Ja wolałbym dać pieniądze tej drugiej osobie.