Odpowiedziałem na Twoją prośbę odmownie z uzasadnieniem - ale ktoś to skasował - nie wiem dlaczego

Ty jednak nie wierzyłeś innym . Napisałeś to prawie rok temu. Stracony okres.klonmarcin pisze:powiem ci tylko tyle, że na forum wiele osób się wypowiadało na temat tego systemu i wszyscy mówili, że system nie jest dochodowy w dłuższej perspektywie, sam go nie testowałem ale poszukaj na forum było kilka razy.
I tak jest do tej pory - wierzę tylko w to co sam przetestuję i sprawdzębesot pisze:Ty jednak nie wierzyłeś innym . Napisałeś to prawie rok temu. Stracony okres.
Jak pisałem nie mam uprawnień w tym dziale (na własną prośbę) więc nie mogłem usunąć. Więc nie zarzucaj mi że coś zrobiłem.zicmar pisze:Jednak znalazłeś takie uprawnienia kolego Darku, usunąleś 2 moje ostatnie posty w tym dzienniku
Tak - czeka mnie bardzo ciężka sesja - ale pocieszam się, że bywały gorszer4ph pisze:skup sie poki co na sesji
No tak było - niestety ostatnio coś się "popsuło" ze mną - i także ze strategią - wcześniej miałem po kilka ładnych sygnałów dziennie na parę. A teraz trudno o jeden.Asia pisze:jeszcze 3 miesiace temu dałbys się posiekac za NLA
Marcin, nie przejmuj się postami gości, którzy z gry zrezygnowali na rzecz handlu... to coś mówi.klonmarcin pisze:I jeszcze jedno - proszę powiedzcie szczerze czy naprawdę jest tak źle z moją grą ? Chodzi mi o ocenę wyników gry na podstawie myfxbook