Spokojnie i na stałym poziomie
- Seneszal26
- Pasjonat
To można odrazu ustawić SL, powiedzmy 10 p. nad szczytem świecy.. 
PS. Nie wiedziałem jak się daje pochwałę, i zgłosiłem Twój post do moderatora. Na szczęście dobrze się skończyło i pochwała została przyznana
Dzięki Tobie i Twojemu dążeniu do celu dajesz mi nadzieje.. hehe
Pozdrawiam

PS. Nie wiedziałem jak się daje pochwałę, i zgłosiłem Twój post do moderatora. Na szczęście dobrze się skończyło i pochwała została przyznana

"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat
Nie posiadam takiego opisu.Hiz pisze:Cześć!
Macie może matematyczny opis działania wskaźnika "Super signals" ? Alternatywnie, jakiś link do miejsca gdzie takowy opis można znaleźć? Wszędzie gdzie szukam, jest tylko sam wskaźnik i wskazówki jak z niego korzystać.
Pozdrawiam,
Obecnie short.Wygląda to jak RGR.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
Możliwe że tak, chociaż wydaje mi się że dane były gorsze od oczekiwań, co powinno wpłynąc na kurs negatywnie.. a co sądzisz dzisiaj o g/j Twojej ulubionej parzeSeneszal26 pisze:Wejście ok tylko z tego co widze to złapałeś SL.Czasem tak bywa.Dzisiaj były ciekawe dane z WB może nie uwzględniłeś tego wchodząc w tą transakcje.

Próbowałeś używać stochastika w swoim systemie?
Wszystkie moje wejścia są na rachunku demo także to tylko faza testów. Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat