Domyślny wygląd wykresu

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Domyślny wygląd wykresu

Nieprzeczytany post autor: psV »

Cześć!

Wiecie może jak zrobić, aby wykres domyślnie otwierał mi się z włączonym separatorem okresów, świeczkami zamiast słupków, minimalnym przesunięciem oraz średnim zoomem?
Wiem że mogę potworzyć sobie szablony, ale u niektórych brokerów wykresy otwierają się automatycznie na świeczkach i nie trzeba się fatygować.

z góry dziękuję za pomoc

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Przygotuj szablon z takim wyglądem jaki chciałbyś domyślnie. Zapisz go pod nazwą default. Od tej pory każde nowe okno będzie wyglądało właśnie tak jak zdefiniowałeś.

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: psV »

Hej, pod jaką nazwą należy zapisać szablon, aby nasz układ otwierał się domyślnie podczas testu strategii?
Da się zrobić tak, aby każdy test strategii otwierał się w bieżącym wykresie zamiast otwierać kolejny?

z góry dzięki

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

psV pisze:Hej, pod jaką nazwą należy zapisać szablon, aby nasz układ otwierał się domyślnie podczas testu strategii?
Spróbuj "tester".
psV pisze:Da się zrobić tak, aby każdy test strategii otwierał się w bieżącym wykresie zamiast otwierać kolejny?
Z w/w szablonem chyba tak właśnie będzie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ