Spokojnie i na stałym poziomie
- Seneszal26
- Pasjonat
Widze że wziąłeś się za bestię
Też ostatnio ją analizuję. Na moim screenie wygląda to na odbicie od linii trendu na H1. Powinnien próbować ponownie testować i w końcu przebić opory, ale z taką płynością to chyba nie dzisiaj
Ja bym wstrzymał się od gry.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
Zastosowałem Twoj system Seneszal i powiem szczerze, że bardzo obiecująco to wygląda. Oprócz tego oczywiście linie trendu i poziomy fibo.
Korzystasz też z mniejszych TF? Czy trejdy przeprowadzasz tylko gdy sygnał pojawia się na H1?
Z pozycji wychodzisz po osiągnięciu odpowiednie TP, czy czekasz na sygnał przeciwny?
Korzystasz też z mniejszych TF? Czy trejdy przeprowadzasz tylko gdy sygnał pojawia się na H1?
Z pozycji wychodzisz po osiągnięciu odpowiednie TP, czy czekasz na sygnał przeciwny?
Ostatnio zmieniony 01 cze 2010, 21:21 przez eco89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Seneszal26
- Pasjonat
Zamknałem zlecenie na +13p.Jak dla mnie zostawienie tego shorta to troche za duże ryzyko tym bardziej, że nie chce przejśc przez 133.57.Także ta formacja ma tendencje rozwojową.Może pokusze się o L.A to ci dowcipas właśnie w tym momencie spadło poniżej .
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
- Seneszal26
- Pasjonat
Wejścia tylko według H1.Z fibo zrezygnowałem już jakiś czas temu.eco89 pisze:Zastosowałem Twoj system Seneszal i powiem szczerze, że bardzo obiecująco to wygląda. Oprócz tego oczywiście linie trendu i poziomy fibo.
Możesz mi napisać według jakich zasad wchodzisz bo z tego co pamiętam to chyba wszystkiego tutaj nie opisywałem.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja