Uścislając to jest PT MultistationMrYogi pisze:O ile pamiętam Prostation czy Multistation daje możliwość podpięcia rożnych brokerów, ale z tymi programami nie mam do czynienia. Jeśli link na tym forum i opis do tego.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Uścislając to jest PT MultistationMrYogi pisze:O ile pamiętam Prostation czy Multistation daje możliwość podpięcia rożnych brokerów, ale z tymi programami nie mam do czynienia. Jeśli link na tym forum i opis do tego.
fxadi pisze:Ok, dzięki za odpowiedz ... pozwolę sobie zapytać czy w takim razie mają jeszcze Państwo jakieś pomysły na połączenie paru rachunków z różnych platform...
w celu zawierania transakcji na wszystkich jednocześnie, Pozdrawiam
ale wciąż będzie to tylko do jednego brokera ???MaRCHeW pisze:Uścislając to jest PT Multistation Wink Ale by używać multiterminala trzeba wykupić licencję.
Nie, możesz zawierać transakcję u różnych brokerów (obsługiwanych przez PT Multistation. Poniżej masz listę brokerów i platform obsługiwanych przez PT Multistation:fxadi pisze:ale wciąż będzie to tylko do jednego brokera ???MaRCHeW pisze:Uścislając to jest PT Multistation Wink Ale by używać multiterminala trzeba wykupić licencję.
To nie jest temat o PT Multistation. Skopiuj to co napisałeś do wątku, który Ci podałem wyżej nt. PT Multistation. Dodaj jeszcze jakiego brokera używasz to może coś poradzimy.fxadi pisze:Chyba nie skończę szybko tematu, panowie odpaliłem PT Multistation i program pokazał listę brokerów którzy używają platformy i problem ukazała się szybko jak nie było na liście mojego brokera wiec co dalej jak to można połączyć ????
Śmiem twierdzić że jest inaczejMaRCHeW pisze:Przecież to jest wskaźnik, który jest defaultowo w MT4 Very Happy