Wskażniki astrologiczne
Linie planet PlanetLine
Prośba o zachowanie "porządku i czystości w temacie"
Astro prognozy, analizy ... - a temat jest do dyspozycji
Dodaje kolejny wskaźnik PlanetLine, który współgra z modułem astro_indicators_mq4

Astro prognozy, analizy ... - a temat jest do dyspozycji

Dodaje kolejny wskaźnik PlanetLine, który współgra z modułem astro_indicators_mq4

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Ja wyraziłem tylko moje zdanie na ten temat. Po prostu dla mnie jest rzeczą śmieszną doszukiwania się związków między astrologią i zachowaniem się inwestorów na rynku.
Załóżmy że np. pełnia wywołuje wśród ludzi wzrost napięcia emocjonalnego, czy to będzie oznaczać iż nagle wszyscy zaczną kupować albo sprzedawać?? Oczywiście że nie, może to wywołać podejmowanie przez inwestorów nieracjonalnych decyzji "szarpania" grą.
Jak więc powstały te wszystkie wskaźniki i metody astrologiczne?? Istnieje grupa ludzi którzy próbują na siłę wyszukać istnienie związków przyczynowo - skutkowych na giełdzie. Czytałem o tym w internecie wypowiedz dość zaufanego człowieka który bardzo dobrze to wszystko wyjaśnił.
Oczywiście nie chcę nikogo tutaj zniechęcać, to wasza sprawa ja tylko wypowiedziałem swoje zdanie.
Załóżmy że np. pełnia wywołuje wśród ludzi wzrost napięcia emocjonalnego, czy to będzie oznaczać iż nagle wszyscy zaczną kupować albo sprzedawać?? Oczywiście że nie, może to wywołać podejmowanie przez inwestorów nieracjonalnych decyzji "szarpania" grą.
Jak więc powstały te wszystkie wskaźniki i metody astrologiczne?? Istnieje grupa ludzi którzy próbują na siłę wyszukać istnienie związków przyczynowo - skutkowych na giełdzie. Czytałem o tym w internecie wypowiedz dość zaufanego człowieka który bardzo dobrze to wszystko wyjaśnił.
Oczywiście nie chcę nikogo tutaj zniechęcać, to wasza sprawa ja tylko wypowiedziałem swoje zdanie.
a mnie smiesza ludzie co neguja rzeczy o ktorych nie maja pojeciaJa wyraziłem tylko moje zdanie na ten temat. Po prostu dla mnie jest rzeczą śmieszną doszukiwania się związków między astrologią i zachowaniem się inwestorów na rynku.

Posrak pisze:Czytałem o tym w internecie wypowiedz dość zaufanego człowieka który bardzo dobrze to wszystko wyjaśnił.

Kiedyś byłem na etapie szukania swojego Grala i oczywiście natknąłem się na astro wskaźniki itp. jako niezwykle skuteczną, niedostrzeganą broń, ale w praktyce to tylko wymysł ludzki. I proszę Cię nie mów mi że nie mam pojęcia o czym mówię bo inaczej nie wypowiadałbym sięxpep pisze:a mnie smiesza ludzie co neguja rzeczy o ktorych nie maja pojecia
Nie zaczepiaj bez potrzeby. Powiedziałem dlaczego ja się zraziłem do tej formy inwestowania ale ty musiałeś wszystko uogólnić...brak słówxpep pisze:skoro tak to wszystko jasne zamknac watek zaufany czlowiek nie moze sie mylic
A mnie interesują czynniki Meteorologiczne
Tj. jaka jest pogoda i ciśnienie nad WallStreet czy w Londynie, bo to ma ogromne znaczenie, gdzies czytałem ze przy niskiem ciśnieniu i zachmurzeniu ruchy cen mocno spadają, ale ciężej wyznaczyc ogólny trend.

Trzymając się systemu: 82% skuteczności || Grając wbrew systemowi: 8% skuteczności. Dyscyplina jest autorem większości zwycięstw.