Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
Tekron Plan Gry
Numerowane i w kolorze transakcje będę zapisywał w planie gry, żeby się troszkę zmotywować do pracy i zobaczyć wyniki. Może nie padnę po 5 operacjach. To też ćwiczenie Money management i risk management dla mnie.Każdą operacje będę zamieszczał tutaj z numerem i w kolorze, żeby było wiadomo w których tradach jestem a o których tylko myślę.
no to krzyżyk na drogę i zaczynam.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak widzę sytuacje na eur cad

Mamy bullish gartleya, prawie idealnego, pod spodem trend line, różowa linia to dla mnie miesięczny support, jeśli zamknięcie h4 i wyżej będzie nad różową stawiam wzrosty nadal. Fibo też się załapał zaraz pod więc spory opór w ruchu w dół.
Kupowałbym ale mam obładowany GU sell
Kupno eur cad teraz, z s/l na 1,3430 i t/p w niebie : )
edit: pomyłka 1,3430 da perfect gartleya( bo można troszkę inaczej też obliczyć pkt A , więc s/l dałbym na 1,3420

Mamy bullish gartleya, prawie idealnego, pod spodem trend line, różowa linia to dla mnie miesięczny support, jeśli zamknięcie h4 i wyżej będzie nad różową stawiam wzrosty nadal. Fibo też się załapał zaraz pod więc spory opór w ruchu w dół.
Kupowałbym ale mam obładowany GU sell
Kupno eur cad teraz, z s/l na 1,3430 i t/p w niebie : )
edit: pomyłka 1,3430 da perfect gartleya( bo można troszkę inaczej też obliczyć pkt A , więc s/l dałbym na 1,3420