To znaczy dokładnie to, co jest napisane, czyli "otwórz wykres offline M2"xpep pisze:w lewym gornym rogu mam napisane open ofline chart M2 co to znaczy?

Plik

To znaczy dokładnie to, co jest napisane, czyli "otwórz wykres offline M2"xpep pisze:w lewym gornym rogu mam napisane open ofline chart M2 co to znaczy?
To znaczy, że musisz otworzyć Plik/Otwórz Offline i znaleźć wykres M2 dla wybranej pary. Jak go otworzysz, to będziesz miał na wykresie renko.xpep pisze:gdzie ten wykres?![]()
zarzucam na wykres EA wersja 3.2 i co dalej? buzka usmiechnieta czyli EA dziala tam wszystko umozliwilem mu co sie da
w lewym gornym rogu mam napisane open ofline chart M2 co to znaczy?
dzieki, spozniles sie 2hLesioS pisze:To znaczy, że musisz otworzyć Plik/Otwórz Offline i znaleźć wykres M2 dla wybranej pary. Jak go otworzysz, to będziesz miał na wykresie renko.xpep pisze:gdzie ten wykres?![]()
zarzucam na wykres EA wersja 3.2 i co dalej? buzka usmiechnieta czyli EA dziala tam wszystko umozliwilem mu co sie da
w lewym gornym rogu mam napisane open ofline chart M2 co to znaczy?
Witam.Odpowiedź moźe po czasie Myślę jednak ,że wielu forumowiczów skorzysta jeszcze z tej informacji.leszczu pisze:Panowie,
Ktoś może mi powiedzieć jak przerobić dane historyczne 1 minutowe na wykres historyczny renko przy pomocy tego EA?
tantric pisze:M1 = 3 x Renko