Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Powrót na LONG USD/CHF 10600 ,t/p 1,1100
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Wczorajsze straty niepotrzebne zupełnie, obcinam pozycje o połowę, zwiększam s/l i gram na dodanie połowy nad 1sell lub pod pierwszym buy. Tymczasem piramida na USD CHF pracuje i odrabia straty z nawiązką
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

USD/CHF wygląda obiecująco, pierwszy przystanek 1,0750 drugi przystanek 1,0950 trzeci przystanek 1,1100
Wygląda jakby zbierało się momentum, no i ta mała dywergencja była, nadal zostaje na LONG
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

No i idealnie wystrzeliło parę dodatkowych pkt, za długa konsolidacja żeby miało na takim małym ruchu w górę skończyć.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Wszystkie zlecenia zaktualizowane na myfxbook. Ustawione dokładki, tym razem wyższe na krótszy profit, mocno pracujące dolne większe zlecenia, 3 punkty t/p ale spodziewam się o wiele większego ruchu w górę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

dołożyłem piramide EUR USD sell, do poprzedniego dna na daily
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Risk jak nie wiem co :), idę na jakiś film :) trade on
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Oczekujące BUY na USD/JPY
Obrazek

Daily:
Obrazek

Spadku eur wiele nie zostało, ja obstawiam wysoki up na dolarze amerykańskim. Dwa wejścia na USD JPY, które łazi w miarę stabilnie.

Long na 94.50 i 94.80 druga połówka t/p 97.00
Na pierwszym wykresie źle wpisałem :) pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Wszyscy zaaferowani różnymi parami, nie patrząc na USD CAD, które jest przy poziomie 10000 i go broni jak może. USA chociażby przez to że Kanada jest dostawcą uranu, i innych rzeczy, nie dopuści raczej na zejście poniżej. Więc dane które dzisiaj wyjdą dadzą kopa dolarowi, stąd mój long na USD CHF i short na eur/usd, oraz oczekujące na usd/jpy. pozdrawiam . Oczywiście jeśli się myle i przebije usd cad to zmykam z transakcji pewnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Ostatnio coś nie miałem szczęścia :] mc zamknęło mi wszystkie pozycje, zamiast stratnych, żeby było śmiesznie środków zostało mi dużo a pozycje które dzisiaj miałyby 250 a nie 100 pkt pracowały na plusie. Pozatym mam wrażenie że gram przeciwko analizom heh :) bo czytam wszędzie że eu pójdzie najpierw w górę po 13400-3450 a później w dół. A ja na upartego uważam że nie :]. Ale wole mieć do siebie pretensje, więc mocne postanowienie, moja racja jest najracniejsza ;) nawet jak wtopi :)
Obrazek

ODPOWIEDZ