Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Jutro wreszcie powrót z wygnania do mojego miasta, trochę lepszy PC i czytelny monitor, oraz spora ilość wolnego czasu. Więc można się spodziewać zarzucenia mojego dziennika obrazkami :) a dzisiaj siesta, ej pracuje, znów wskoczyłem na tą walutę. UJ też widzę mnie nie zawiódł :) tymczasowo nie ma sensu sugerowanie się moim twitterem i myfxbook bo to konto mini na którym robię różne wariactwa :D i ćwiczy się też wychodzenie z małej kasy. Ale mam nadzieje, że jednak większą uwagę poświęca się ilości zdobytych pkt na + i - :).
3dni bez snu i ciągłe pisanie, ledwo patrzę na oczy więc prędko się mnie nie można spodziewać. Pozdrawiam

p.s co do rozmów online, jak ktoś lubi pogadać o swoich pomysłach, zapytać o moje itd to chętnie ale proponuje YahooMessenger, bo dla mnie jest najbardziej funkcjonalny, szczególnie że jest możliwość podłączenia z twitterem, tak że twitty transakcji z myfxbook trafiają do twittera a z niego do yahoom, co wiąże się z tym że gdy w bazie są znajomi którzy grają, to można rozmawiać jednocześnie śledząc zagrania wszystkich :] z twittera. Taka propozycja.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehe BRING! IT! ON! :)

No to czekam na update wyników ;)
Ciekawe czy dowaliłem czy nie ;) jak mi obetnie z konta pare tysi to będzie nerwowo w te dwa dni :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

ouuu no to mam powygrywane ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

GBP USD Daily nad i pod, fibo się nie zgadza, ale reszta wygląda obiecująco.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Wskoczyłem w durne trejdy po mistrzowsku wczoraj na konkursowym, teraz all or nothing bo straciłem pozycje. Piramida ostatnią szansą.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Jak spadać to na całego :D piramida ustawiona :)
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

o jakiej parze mówisz ? :D

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehe tajemnica ;) nie chce zapeszyć, a że to ruch kamikadze to też nie chce podsuwać pomysłu :) Ruch złota dosyć ładnie by się zgrywał z tym. Końcówka głowy i ramion, silny opór :) ..a ten opór na złocie to 1,3500 na EUR USD
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Co za fart, na EU się zrobiła krótkoterminowa formacja zmiany na buy i zdążyłem przeskoczyć, tp jest 13650 teraz z małą korektą na 13600 w dół pewnie z 50pkt, eh :) współczuje z GU

Pozdrowienia dla justonepip, kolejny raz uratowany przez jego kartke hehe
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Zaaferowany jestem konkursem dlatego nic nie wrzucam, przyszły tydzień się poprawię, obiecuje :) krótkie terminy też będą wchodzić w grę:)
Obrazek

ODPOWIEDZ