Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Siema piramidomaster :D

Co byś powiedział na taką drogę życiową pana ejnisława ?:

http://i44.tinypic.com/2s79d7l.gif

Analiza na szybko ale mam kilka powodów by tak myśleć :P

Oczywiście 122.44 +/-50 pips :)

Edit: i drogę tę tak do wtorku by zaliczył na oko :P (o ile skręci - ale już małe oznaki down są na moim wykresie :P)
Edit2: 124.40 - ten poziom najpierw do pokonania przed drogą down wg mnie

Edit3 - tyle jeżeli chodzi o szort :D Właśnie mi popsuło sygnały mówiące o możliwości wejścia :D

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Hehe, ja się trzymam pierwszej myśli, czyli t/p od teraz na EJ do 126.00 i ani grosza nie oddam z tego na korekte, nawet jak kanał narysujesz to powinno styknąć 126 minimum, 127 prawdopodobne, a próba uptrendu to 130 chyba :) także na sell się wogóle nie nastawiam :) tylko up up and away :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Ogólnie to trombie i bombie po forum od 200pkt że głowa i ramiona na dziennym EJu :) i nic, a ja już całkiem niezłą piramidke mam i 125 to ostatni add do 126 profitu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

zapraszam po przebiciu 125 na 100pkt ;) ewentualnie 200pkt dla wymagających hehe :) Góra kanału daily wypada na 128 okolice :) ale to ryzyko dla mnie bo już jade na tej kolejce długo. Sorka za późne odpowiedzi ale mega dużo rzeczy się dzieje u mnie ogólnie poza giełdą i próbuje to jakoś ogarnąć :)
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Tego właśnie u ejka nie lubię. Grudzień albo styczeń robił coś podobnego ... szedł sobie w górę i ni hu hu hu chciał skorekcić. Jeżeli chodzi o ruch w górę to tam też mam TP jak wejdę ^^ Teraz w okolice 60 powinni skorekcić a ja już tam poczekam na drani

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

A i żeby nie było :) wyrocznia nie jestem, po prostu mówię co sam robię a skutek narazie ładny :) widać jak na dłoni na fxbooku:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

no ja na 60stce add ostatni miałem albo 70tce :) więc u mnie klarowna sytuacja :) a niewiadomo czy zechce korekcić bo ostatnia korekta to zapychał dziure po starcie giełdy chyba. A teraz się rozpędza dosyć. Jak nie jestem pewien to wchodze połową a połowe daje oczekującą na 2giej dogodnej pozycji, sl się oszczędza :)
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

No więc tłumaczę:) To że Tobie idzie dość fajnie z tymi Long termami to fajna sprawa, ale - nigdy nie korzystam z cudzych sygnałów chociażby miałoby to być 100000 pips. Moje założenia są proste - może nie zwiększają AŻ tak szybko konta - ale stabilnie i stale.
Jeżeli mój sygnał potwierdzi Twoje przypuszczenia to wchodzę wg moich zasad i z moimi TP. Nie zrozum mnie źle - ale nie zawsze tu będziesz a ja wolę polegać na swoich analizach :)

Co do Eja - xxx.60-70 POWINNO wrócić - ale czy wróci :D

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Przy formacji takiej zwykle nie wraca :), co do grania samodzielnie jak najbardziej dobra zasada :) Ja raczej sygnałki puszczam i zamieszczam rysunki żeby inni widzieli styl gry taki. Widzisz ja mam lekkie podejście z 1600zł na koncie teraz. bo dla mnie to gram 30zł tylko :) bo taką kase realną wrzucałem ostatnio. I lżej mi grać pieniędzmi których w ręce nie miałem stąd risk większy. Ale gram addingiem i całkiem ładne profity zwykle idą z bardzo małych środków. Byle być trendi :) i życzę złapania wielu profitów :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

ostatni opór 125.20 i superman w góre później ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ