czytaj 7 postów wyżejShadi pisze:Za cienki jestemsaku82pl pisze:no to trzeba bylo wchodzicznacznie wiecej niz 20 bylo do ugrania!!
![]()
swoją drogą na +ile zamknąłeś ?
Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
cześć Panowie 
Zajęty jestem ostatnio, jeden trejd dzisiaj. Wejście na ZL M15 - przyznaję, że nie było powodu, by nie brać po 10-15 pipsach, ale postanowiłem poczekać na BO.
Wyjście kompletnie na czuja, jesteśmy na wykresie kompletnie nigdzie :O. Wszystko wskazuje na to, że tym razem wsparcie padnie, wówczas poszukam re-enter.

powodzenia wszystkim

Zajęty jestem ostatnio, jeden trejd dzisiaj. Wejście na ZL M15 - przyznaję, że nie było powodu, by nie brać po 10-15 pipsach, ale postanowiłem poczekać na BO.
Wyjście kompletnie na czuja, jesteśmy na wykresie kompletnie nigdzie :O. Wszystko wskazuje na to, że tym razem wsparcie padnie, wówczas poszukam re-enter.

powodzenia wszystkim
The irresistible force met the immovable object
shadi, a trzymasz jeszcze ? strasznie nie lubię takich sytuacji jak teraz, możemy skończyć dzisiaj momo na D1 ale równie dobrze może być jakiś młotek z długim cieniem dolnym; cały czas całujemy wsparcie na dziennych...Edek już się wybiłShadi pisze:widzę że wszyscy kombinowaliśmy z tym samym wejściem - to cieszy:)
The irresistible force met the immovable object
Mógłby ktoś mi wyjaśnić dlaczego cena tak się zachowała? Teoretycznie powinno się grać shorta jednak cena poszła do góry. Trend też wskazywał na shorta.
Chciałbym na przyszłość wiedzieć na co jeszcze uważać, żeby nie popełniać takiego błędu.
Chciałbym na przyszłość wiedzieć na co jeszcze uważać, żeby nie popełniać takiego błędu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz