ADX + super signal Strategy
Ja sobie darowałem ten system. Przynajmniej na jakiś czas. Wskażniki repaintują co jest ich zmorą. Zresztą nie wiem czy jest jakiś system wystarczająco prosty dla niedoświadczonego gracza. Chyba po prostu nie ma. Testując już 3 strategie doszedłem do banalnego pewnie wniosku, że one nie są przepisem na sukces. One jedynie mogą pomóc, ale bez doświadczenia na forexie i tak się nie obędzie. Obecnie uczę się ZL oraz PA i od tego chyba trzeba było w ogóle zacząć. Mając to opanowane rynek wygląda dużo przejrzyściej co pewnie również pozwala na skuteczne wykorzystywanie potencjału strategii. Tylko pytanie po co komuś kto biegle zna zasady PA i ZL jakakolwiek strategia?
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"
ZL - co to jest?saku82pl pisze:Ja sobie darowałem ten system. Przynajmniej na jakiś czas. Wskażniki repaintują co jest ich zmorą. Zresztą nie wiem czy jest jakiś system wystarczająco prosty dla niedoświadczonego gracza. Chyba po prostu nie ma. Testując już 3 strategie doszedłem do banalnego pewnie wniosku, że one nie są przepisem na sukces. One jedynie mogą pomóc, ale bez doświadczenia na forexie i tak się nie obędzie. Obecnie uczę się ZL oraz PA i od tego chyba trzeba było w ogóle zacząć. Mając to opanowane rynek wygląda dużo przejrzyściej co pewnie również pozwala na skuteczne wykorzystywanie potencjału strategii. Tylko pytanie po co komuś kto biegle zna zasady PA i ZL jakakolwiek strategia?
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=9032pawelklos pisze: ZL - co to jest?