Puki co najszybciej zerującym systemem jaki znalazłem jest system losowy tzn otwierasz pozycję losowo w momencie zamknięcia ostatniej pozycji w zależności od tego jaką liczbę wylosuje programik który napisałem dla parzystych otwieramy krótką, dla nieparzystych długą choć co ciekawe w testach na danych program miał okresy znacznego odchylenia w stronę zysku a co najciekawsze niemal wszystko zależało od stosunku TP/SL. Jak uporządkuję wyniki mojego badania załączę je bo są dosyć ciekawe.
System który najszybciej zeruje depozyt :)
System który najszybciej zeruje depozyt :)
Panowie - małe wyzwanie na odprężenie w poszukiwaniu grali i tym podobnych
- kto z was stworzy system który najszybciej wyzeruje depozyt 10 000$ w ciągu 30 dni
?
Puki co najszybciej zerującym systemem jaki znalazłem jest system losowy tzn otwierasz pozycję losowo w momencie zamknięcia ostatniej pozycji w zależności od tego jaką liczbę wylosuje programik który napisałem dla parzystych otwieramy krótką, dla nieparzystych długą choć co ciekawe w testach na danych program miał okresy znacznego odchylenia w stronę zysku a co najciekawsze niemal wszystko zależało od stosunku TP/SL. Jak uporządkuję wyniki mojego badania załączę je bo są dosyć ciekawe.
- klonmarcin
- Maniak

Najgorszy system to brak systemu, a otwieranie losowe to jednak system
Ja kiedyś tak grałem tzn. brak systemu i nie miałem problemów z zerowaniem konta

Ja kiedyś tak grałem tzn. brak systemu i nie miałem problemów z zerowaniem konta
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Najszybszy system zerowania depozytu:
Otwierasz FULL możliwą pozycję pod swój depozyt obojętne w którą stornę:
- jeżeli zaczynasz zarabiać dokładasz jak najszybciej i jak najwięcej lotów (nie zamykasz pozycji, cały czas dokładasz wraz ze wzrostem depozytu)
- jeżeli zaczynasz tracić (nie możesz dołozyć) to czekasz na MC
Czas zerowania depozytu jest ściśle zależny od
1. Lewara
2. instrumentu
3. zmienności

Otwierasz FULL możliwą pozycję pod swój depozyt obojętne w którą stornę:
- jeżeli zaczynasz zarabiać dokładasz jak najszybciej i jak najwięcej lotów (nie zamykasz pozycji, cały czas dokładasz wraz ze wzrostem depozytu)
- jeżeli zaczynasz tracić (nie możesz dołozyć) to czekasz na MC
Czas zerowania depozytu jest ściśle zależny od
1. Lewara
2. instrumentu
3. zmienności
Even when it's snowing I'm party going
- Boby_Fischer
- Gaduła

- Spragniony
- Gaduła