troszke bezsens, a ludzie z FxPro
WORLD TOP INVESTOR 2009/2010
cinkciarze
Może Edmund Ganczar nadrobiMrYogi pisze:Nieźle poleciał.
http://www.worldtopinvestor.com/pub/rankings#
edit:
wszystko jasneCENT Edmund Ganczar, Mariusz Ganczar S.j.
Opis działalności:
Kantory
to się nazywa korekta i przełamanie trendujasonbourne pisze: Mimo wszystko DD ok. 60% w ciągu tygodnia powyżej pewnego poziomu nie powinno się zdarzać.
Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 18:37 przez reptile, łącznie zmieniany 1 raz.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
- jasonbourne
- Pasjonat

Ciekawe czy emocje, nadmierna pewność siebie, wiara w nieomylność, czy może po prostu zbyt duże ryzyko?
Mimo wszystko DD ok. 60% w ciągu tygodnia powyżej pewnego poziomu nie powinno się zdarzać.
Ale w sumie i tak dobry wynik, a kluczowa wydaje się być jego reakcja na taki cios.
Jak weźmie uderzenie "na klatę", ograniczy ryzyko, będzie grał spokojnie, ma wygraną w kieszeni.
Jeżeli jednak straci "spokój wewnętrzny", o co w sumie nietrudno po takim ciosie prosto w ryj, zacznie wykonywać gwałtowne, nerwowe ruchy, może być "po chłopie".
Dodano po 21 godzinach 19 minutach:
W ciągu dnia ponad 20% w plecy...
Chyba nie czytał mojego mentora, dr Van Tharpa.
Mimo wszystko DD ok. 60% w ciągu tygodnia powyżej pewnego poziomu nie powinno się zdarzać.
Ale w sumie i tak dobry wynik, a kluczowa wydaje się być jego reakcja na taki cios.
Jak weźmie uderzenie "na klatę", ograniczy ryzyko, będzie grał spokojnie, ma wygraną w kieszeni.
Jeżeli jednak straci "spokój wewnętrzny", o co w sumie nietrudno po takim ciosie prosto w ryj, zacznie wykonywać gwałtowne, nerwowe ruchy, może być "po chłopie".
Dodano po 21 godzinach 19 minutach:
W ciągu dnia ponad 20% w plecy...
Chyba nie czytał mojego mentora, dr Van Tharpa.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
A ja Wam mówię, że jedzie automatem z Zulu 
A tak serio, to faktycznie brzydko wygląda. To nie pierwszy taki DD, myślę, że strategia jedzie po bandzie i trafił zły czas. O wygranej decyduje tylko stopa zwrotu, zatem DD najlepiec miec w d...
Mi osobiścia taka idea konkursu wygląda na budowanie niepotrzebnej mitologii, która napędza naiwnych klientów do różnej maści brokerów.
...lub zwyczajnie "nie zastosował".
A tak serio, to faktycznie brzydko wygląda. To nie pierwszy taki DD, myślę, że strategia jedzie po bandzie i trafił zły czas. O wygranej decyduje tylko stopa zwrotu, zatem DD najlepiec miec w d...
Mi osobiścia taka idea konkursu wygląda na budowanie niepotrzebnej mitologii, która napędza naiwnych klientów do różnej maści brokerów.
Raczej nie czytałjasonbourne pisze:Chyba nie czytał mojego mentora, dr Van Tharpa. Very Happy
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx
guzik "www" poniżej 
mój Blog, szkolenia fx
- jasonbourne
- Pasjonat

Tak to chyba raczej jest w XTB. Tutaj, w TMS, minimalny depozyt chyba 10 k PLN, poza tym grają cały rok, a to w sumie wystarczający okres, aby ocenić strategię.FX TEAM pisze:Mi osobiścia taka idea konkursu wygląda na budowanie niepotrzebnej mitologii, która napędza naiwnych klientów do różnej maści brokerów.
DD jakie jest każdy widzi, ale biorąc pod uwagę min. depo Ganczar zarobił co najmniej na Opla Astrę, no i wciąż ma 1000 %, czyli wynik rewelacja.
A może nie ma po prostu fajnej dziewczyny?
Brak relaksu na odpowiednim poziomie?
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Otóż tojasonbourne pisze:A może nie ma po prostu fajnej dziewczyny?
Brak relaksu na odpowiednim poziomie?
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx
guzik "www" poniżej 
mój Blog, szkolenia fx
- Boby_Fischer
- Gaduła

Jaka obsuwa kapitału… Jak na to patrzę to aż mnie ciarki przechodzą… z 3300% do 800%...
http://www.worldtopinvestor.com/pub/rankings
http://www.worldtopinvestor.com/pub/rankings