plus500
-
- Uczestnik
http://img168.yfrog.com/img168/3086/500t.jpg
Siema ja na demie przez 2 tygodnie zrobiłem tyle
a te konto co miałem z prawdziwą kasą i co mi kasa wsiąkła to mi zlikwidowali
bo nie mogłem się zalogować więc zrobiłem nowe ale kasy już nie dali
Dodano po 1 minutach:
21 tysiączków w 2 tygodnie to chyba dobry wynik
tylko szkoda ze to DEMO !
Dodano po 15 godzinach 54 minutach:
Dajcie link do podobnej gry tylko żeby była po Polsku ! bo chciałem
zagrać na prawdziwą kasę a w +500 nie mogę wpłacić kasy przelewem bankowym, a po drugie to za bardzo im nie ufam bo wpłacę kasę a oni mi konto
zlikwidują i tyle se pogram
Pozdro
Siema ja na demie przez 2 tygodnie zrobiłem tyle

a te konto co miałem z prawdziwą kasą i co mi kasa wsiąkła to mi zlikwidowali
bo nie mogłem się zalogować więc zrobiłem nowe ale kasy już nie dali

Dodano po 1 minutach:
21 tysiączków w 2 tygodnie to chyba dobry wynik
tylko szkoda ze to DEMO !
Dodano po 15 godzinach 54 minutach:
Dajcie link do podobnej gry tylko żeby była po Polsku ! bo chciałem
zagrać na prawdziwą kasę a w +500 nie mogę wpłacić kasy przelewem bankowym, a po drugie to za bardzo im nie ufam bo wpłacę kasę a oni mi konto
zlikwidują i tyle se pogram
Pozdro

witam,
do tej pory nie miałem problemu z wypłatą wygranych oraz z supportem...zawsz ktoś odpowiedział na moje pytanie...na poczatku czekłaem jakieś 2 dnia później odpowiedz była naprawdę szybko. ale dziś mam problem z uruchomieniem. mianowcie pojawia mi sie okno z napisem (failed to connect to the update server, if the problem persists, please download again).
Po kilku próbach uruchomienia (nie tylko kompa) odinstalowałem plus500 i chciałem wejść na stronkę i ściągnąć instalkę raz jescze. stronka nie działała. w mozzili napisali, że problem jest z serwerem a nie z oprogramowaniem na moim kompie.
obecnie jestem w pracy i stronka działa.
właśnie napisałem do supportu o wyjaśnienie mi tego.
czy ktoś z was miał podobny problem??
Dodano po 47 minutach:
{quick_reply.LAST_MESSAGE}
witam raz jeszcze...
ustawione mam ze na telefon przychodza mi wiadomości o zamkniętych pozycjach...i normalnie przyszła mi wiadomości ze zlecenie na usd/jpy zamkniete...
czyli konto chodzi a mam problemy z uruchomieniem platformy...
gram od 2 miesiecy lub nawet 3 i nie miałem nigdy jakiegos problemu...
może ma ktoś jakieś rozwiązanie??
do tej pory nie miałem problemu z wypłatą wygranych oraz z supportem...zawsz ktoś odpowiedział na moje pytanie...na poczatku czekłaem jakieś 2 dnia później odpowiedz była naprawdę szybko. ale dziś mam problem z uruchomieniem. mianowcie pojawia mi sie okno z napisem (failed to connect to the update server, if the problem persists, please download again).
Po kilku próbach uruchomienia (nie tylko kompa) odinstalowałem plus500 i chciałem wejść na stronkę i ściągnąć instalkę raz jescze. stronka nie działała. w mozzili napisali, że problem jest z serwerem a nie z oprogramowaniem na moim kompie.
Dodano po 47 minutach:
witam raz jeszcze...
ustawione mam ze na telefon przychodza mi wiadomości o zamkniętych pozycjach...i normalnie przyszła mi wiadomości ze zlecenie na usd/jpy zamkniete...
- SzykownyJac
- Stały bywalec
kwiatziel pisze:witam,
Dodano po 47 minutach:
witam raz jeszcze...
ja mialem taki problem na 90% to wina firewalla ale i tak system sie wysypal zrobilem formata i juz ok
podjade do domu i raz jeszcze zainstaluje...babka z supportu napisała, że u nich jest wszystko w porządku i żebym raz jeszcze spróbował...jak nie bedzie działać mam się z nimi kontaktować.
SzykownyJac ale chyba nie trzeba robić formata...nie wystarczyło wyłączyć firewalla a w razie czego usunąć ciasteczka i wszystkie ukryte pliki?
poza tym wiesz ja miałem kasperskiego cąły czas wcześniej włączonego i wszystko działało...
zresztą sprawdze i dam znać co wyszło...
podjade do domu i raz jeszcze zainstaluje...babka z supportu napisała, że u nich jest wszystko w porządku i żebym raz jeszcze spróbował...jak nie bedzie działać mam się z nimi kontaktować.
SzykownyJac ale chyba nie trzeba robić formata...nie wystarczyło wyłączyć firewalla a w razie czego usunąć ciasteczka i wszystkie ukryte pliki?
poza tym wiesz ja miałem kasperskiego cąły czas wcześniej włączonego i wszystko działało...
zresztą sprawdze i dam znać co wyszło...
- SzykownyJac
- Stały bywalec