[WIG20] Analizy, prognozy

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
Awatar użytkownika
chojnak
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: chojnak »

Patrząc szerszym horyzontem i abstrahując od 'wzrośnie czy spadnie' to mam przeczucia, że długoterminowo robimy sobie mocne kuku. Gospodarce przede wszystkim. Cała zabawa skończy się megainflacją i recesją głębszą niż była, to tylko kwestia czasu.

A najwięcej zapłacą jak zwykle normalni ludzie, bo to w nich uderzają wszelkie konsekwencje finansowej zabawy rekinów finansjery i hamerykańskiej spekuły (jak spekuła popłynia to cisną koleiny bail-out za pieniądze podatników i będzie ok).

J.
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.

Awatar użytkownika
Bizon
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bizon »

tak sobie mysle ze ktos moglby ten temat podwiesic wyzej bo ciagle trzeba przewijac na dol strony zeby czytnac co tu ciekawego pisze :)

Awatar użytkownika
Eurodolar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eurodolar »

Trzeba napisać do moderatora w tej sprawie.
EUR/USD vs DJIA

Awatar użytkownika
Bizon
Stały bywalec
Stały bywalec

bog zaplac w pipsach panie moderatorze :)

Awatar użytkownika
Kondek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kondek »

No i co dalej z tym Wigiem :D Moje modlitwy zostały wysłuchane i nie poleciało do góry :-)
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu

wojtek2009
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtek2009 »

Na razie jest w konsolidacji 2445-2508 tak wiec mozna sobie odpuscic gre chyba, ze ktos musi to wtedy ze wskazaniem dlugich pozycji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Bizon
Stały bywalec
Stały bywalec

spadki ( bo mam shorta i niechce stracic) :) zobaczymy jak sie dzisiaj zamknie sp500 i nasdaq i bedzie mozna cos powiedziec wiecej :) a swoja droga mysle ze ten tydzien troche powie o kierunku na dluzszy okres

wojtek2009
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtek2009 »

Myslenie zyczeniowe nie jest dobre w inwestowaniu ,najwyzej zamknie Tobie po luce :wink: Zalezy od jakiego poziomu masz krotka?

Awatar użytkownika
Bizon
Stały bywalec
Stały bywalec

hehe zartowalem z tymi zyczeniami :) chociaz nie ukrywam ze mam pozycje krotka juz nawet zyskowna byla ale licze na spadki zobaczymy

mmiotk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mmiotk »

Ja twierdzę, że jesteśmy w drodze do nowych szczytów. Dzisiaj utworzyła nam się (I, II, i zaczęła III fala wzrostowa) w zaczętej V fali wzrostowej. Po drodze, w okolicach ostatniego szczytu 1152 będzie IV fala, a potem ostatnia V fala V fali. Pytanie tylko, gdzie zakończą się wzrosty?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ