Nie zdziwiłbym się gdyby nie dało się tego zrobićMam pytanie Neutral Jak usunąć konto na plus500??

Konto > Zaradzanie funduszamienter111 pisze:
- jak mam sprawdzić ile mam tych puntów
ok 2 mce - potem zabieraja Ci bonus ale jak pokrzyczysz to ci oddadząenter111 pisze: - w jakim czasie trzeba uzbierać te punkty
plus500 to broker o nieznanej reutacji wiec bedziesz musiał się sam przekonaćenter111 pisze: - czy nie wypłacają kasy zarobionej tylko z bonusu
Punkty handlowca są po to aby moc wypłacić bonus. Przynajmniej tak mi się wydaje. Ogolnie minmalna wyplata to chyba cos kolo 180 zł.enter111 pisze: - jak wpłacę swoją kasę to też muszę uzbierać punkty żeby wypłacić
Tak... tak... pierwszy raz na FX?enter111 pisze:
Dzięki !!!! Nigdy nie grałem a tu z 50 zł zrobiłem nie wiem jak 2600złale czy to tylko strata czasu była ????? czy może coś wyrwę ?????
ibfx 50$enter111 pisze:O CO KAMANzałączam rano kompa wchodzę na plus500 i co widzę
na moim koncie 0.00Że co że z bonusu udało się troch zarobić
to musieli zabraćA tak świetnie szło. Może jak wpłacę swoją kasę
to mnie nie okradną zaryzykowaćCy już im nie ufać
![]()
A może zna ktoś lepszego brokera czy jak to się zwie i taż daje bonus na początek
Pokaż nam screen'a z historii ( zakładka "Pozycje zamknięte").O CO KAMAN Exclamation załączam rano kompa wchodzę na plus500 i co widzę
na moim koncie 0.00 Shocked Że co że z bonusu udało się troch zarobić
to musieli zabrać Question A tak świetnie szło. Może jak wpłacę swoją kasę
to mnie nie okradną zaryzykować Question Cy już im nie ufać Question
A może zna ktoś lepszego brokera czy jak to się zwie i taż daje bonus na początek
Tł. na polski Błąd połączenia z serwerem aktualizacji, jeśli problem będzie trwał pobierz/uruchom ponownieSzykownyJac pisze:Failed to connect to the update server, if the problem persist, please download again.
Hmm mdurlik - podejrzewam ze to jest widok dla ludzi o mocnych nerwachmdurlik pisze:Pokaż nam screen'a z historii ( zakładka "Pozycje zamknięte").