Fajnie by było jakby obok kategorii forum był ostatni post przedstawiony coś ala:
Nie trzeba by było wchodzić wgłąb aby widzieć o czym ostatni dyskusja..
Od razu można by było z tego linka trafić do ostatniej wypowiedzi..

ale chyba jest coś w tym stylu...MrYogi pisze:Ja tutaj dopisze żeby śmietnika nierobić, bo podobna sugestia.
Czy niedało by się wprowadzić drobnego udogodnienia wewnątrz tematów, aby widzieć który post był czytany a który nie ?? Chodzi Mi o to że jak mamy jakiś temat, i ktoś napisał do niego posta, to jak się go nie czytało to np. w dolnym prawym rogu widnieje napis "NIECZYTANY POST".
Sprawa może błaha, ale jak wejdzie na forum kilka razy dziennie, to jakiegoś problemu nie ma co sie ostatnie czytało ale jak kogoś nie ma kilka dni, a w danym temacie jest sporo nowych postów to jest szukanie ostatniego i można coś przegapić a tak było by z głowy.
Admini co Wy na to ?
?? niewidzałem czegoś takiego, Mnie zawsze na pierwszym z góry poście się otwiera dany wątek.ktos pisze: ale chyba jest coś w tym stylu...
tzn nie jest zaznaczony każdy nie przeczytany post, ale można "wejść do tematu" w miejscu w którym byliśmy ostatnim razem i będziemy widzieli wszystkie nowy posty właśnie od tego miejsca.
Niechodzi Mi o dany TEMAT, tylko dany POST, który jest już w danym temacie.Pablo90 pisze:MrYogi, przecież nieczytane posty są oznaczone pomarańczową kartką w lewym gónym rogu, chyba, że o coś innego ci chodzi.
To jest jest i tak tylko wyszukanie tylko tematów gdzie znajdują sie dane nieczytane posty.komislaw pisze:MrYogi, zerknij tutaj: http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=4729
Witaj!
Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, ale byłem na krótkim urlopiku.
Udogodnienie o którym wspominasz występuje m.in. na forach phpBB
"modified by Przemo". Niestety, ta modyfikacja zwiększa ilość zapytań
do bazy danych więc ze względu na ograniczenia hostingu (w obecnej
chwili) nie są możliwe do wprowadzenia.
Pozdrawiam serdecznie,