THV system słyszał ktoś?

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
freud
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: freud »

Mam prośbę, czy ktoś może wrzucić paczkę indyków potrzebnych do grania tym systemem, które działają z platformą XTB ? dzięki z góry i pozdro!

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
freud
Stały bywalec
Stały bywalec

dzięki sgorn. u Ciebie (jeżeli masz xtb) wszystkie indyki z tej strony chodzą?

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

freud pisze:dzięki sgorn. u Ciebie (jeżeli masz xtb) wszystkie indyki z tej strony chodzą?
tak mam w XTB. wszystko chodzi . a z czym masz problem? moze byc problem z thvffCal..
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
freud
Stały bywalec
Stały bywalec

a słuchaj, możesz napisać a jakich konkretnie indyków korzystasz? Z tego co widziałem to po prostu u mnie niektóre z nich nie mają formatu indykatorów z platformy xtb. wyświetlają się jako pliki windows media player.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

freud pisze:a słuchaj, możesz napisać a jakich konkretnie indyków korzystasz? Z tego co widziałem to po prostu u mnie niektóre z nich nie mają formatu indykatorów z platformy xtb. wyświetlają się jako pliki windows media player.
ja osobiscie nie korzystam z tego sysa , mam tylko indyki wrzucone. jest ich tu naprawde sporo. w tej paczce co jest pod tym linkiem wszystkie indyki sa z rozszerzeniem ex4. moze dlatego ? nie wiem, trzeba by jakiegos programisty spytac.

Awatar użytkownika
freud
Stały bywalec
Stały bywalec

no właśnie chyba chodzi o te rozszerzenie. Może ktoś będzie miał jakiś pomysł na to co można na poradzić. Dzięki za info! A testowałeś w ogóle ten system?

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

tak testowalem, ma potencjal faktycznie. Ale mi osobiscie nie przypadl do gustu :)

Awatar użytkownika
freud
Stały bywalec
Stały bywalec

jeszcze jedna prośba, czy ktoś ma może indyk THV3 Coral w innym rozszerzeniu niż EX4? Nie działa mi ten z platformą XTB - pokazuję się w panelu aktywnych wskaźników, ale już na wykresie go w ogóle nie widać. Może ktoś się spotkał z czymś podobnym? Będę wdzięczny za pomoc.

Awatar użytkownika
freud
Stały bywalec
Stały bywalec

Od razu sorry za pisanie posta pod postem, ale nic się tu nie dzieje od dłuższego czasu. A szkoda, że nic bo metoda jest moim zdaniem na prawdę godna uwagi i plecenia. Po ograniu metody na demo, zacząłem stosować ją na realu. Moje główne założenie jest takie, że wchodzę tylko i wyłącznie, kiedy absolutnie wszystkie warunki są spełnione. Z resztą gdzieś na początku wątku jest dokładny opis wszystkich warunków. Na 11 transakcji, 8 skończyłem z profitem, a 3 zakończyłem na 0. Ani jednego straconego pipsa. Nie wiem czy to przypadek, że wybrałem akurat takie wejścia, ale generalnie gram w taki sposób, żeby wejścia były czyste. Lepiej jest poczekać na takie (mniej więcej 1-3 dziennie się zdarzają), niż ładować się np. trochę wcześniej, prześcigając wskaźnik.
Fajnie byłoby żeby ktoś się podzielił swoimi doświadczeniami w stosowaniu tej metody. Szkoda, że wątek zamiera, no chyba że wszyscy przenieśli się na FF. . . Mam nadzieję, że macie podobnie pozytywne doświadczenia z THV.

ODPOWIEDZ