Pzdr. Marcin.
Spokojnie i na stałym poziomie
Już czytałem
I to nie jest moja pierwsza pozycja. Po prostu chyba jeszcze nie jestem gotowy na real, albo za mało poświecam czasu na forex, by go rozgryść.. Tak czy siak nie zawracam już głowy. Życze dalej udanych trejdów
Pzdr. Marcin.
Pzdr. Marcin.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat

- Seneszal26
- Pasjonat

- Seneszal26
- Pasjonat

Ja jeszcze wczesniej zamknałem swojego Shorta, z dużo mniejszym zyskiem.. Gratuluje Tobie 63 p. i tak sobie mysle ze dalsze spadki calkiem mozliwe, gdyż na wykresie D1 ksztaltuje się spadająca gwiazda, która tworzy się po osiągnieciu silnego oporu.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat

Witaj,Seneszal26 pisze:Witam.Moim zdaniem najbliższe godziny mogłyby wyglądać tak.
A moj komentarz bedzie taki:
I dodam, ze jechalismy ten sam odcinek (ja +50pips) i ze polujemy znow w tym samym miejscu
Pozdrawiam,
qwak
Graj tylko spelniajace sie analizy!
- Seneszal26
- Pasjonat

Tak mialem w S, bo gralem w nocy. TP tylko do wsparcia, bo grajac w nocy spalem w dzienSeneszal26 pisze:Witam qwak.Chyba trafiliśmy z tą analiząI jak udało ci się wejść w shorta?Ja niestety tylko się przyglądam.Wczoraj myślałem nad oczekującą ale rozmyśliłem się.Trudno poczekam na kolejną okazję.
Pozdrawiam
Badz czujny 14.30 na dane. No i nie szukaj na EDKU L, teraz tylko S obowiazuje.
Masz rys. trejdu.
Pozdrawiam,
qwak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Graj tylko spelniajace sie analizy!