NSR5
- Boby_Fischer
- Gaduła
11 systemow .jak sie przypatrzysz to zobaczysz..juz nawrzucalem wczesniej sporo screenow .poza tym co widac AT,HT,PA i Auslanco , na wyzszych TF.
Dodano po 13 minutach:
long gbj
Dodano po 1 minutach:
long kabel /piramida/
Dodano po 13 minutach:
long gbj
Dodano po 1 minutach:
long kabel /piramida/
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
- Boby_Fischer
- Gaduła
boby na 1 stronie sa wskazniki i template jak sobie to wszystko powrzucasz i popatrzysz na czasmoich postow bedziesz mial wlasne dynamiczne screeny real time na swoim kompie.
odnosnie systemow m1 - wrzucilem temat na gogle i obserwowalem kilkanascie systemow przez kilka miesiecy. co do MM zasada jest taka ze kazda fala musi zabezpieczac poprzednia troche forexowej matematyki , i mozna sobie zrobic takie cudo. ja zrobilem to sobie siama
wszystkie transakcje TP
u mnie koniec dnia
odnosnie systemow m1 - wrzucilem temat na gogle i obserwowalem kilkanascie systemow przez kilka miesiecy. co do MM zasada jest taka ze kazda fala musi zabezpieczac poprzednia troche forexowej matematyki , i mozna sobie zrobic takie cudo. ja zrobilem to sobie siama

wszystkie transakcje TP
u mnie koniec dnia
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
- Boby_Fischer
- Gaduła