NSR5

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nasreddin »

fajosko :D
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

dobra teraz dowaliłeś;d gdzie mogę znaleźć dobre informacje na temat nieoznaczoności heisenberga??

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

no ba 8) wiadomo w goglach :wink: relatywizm jest doskonalym (literacko) quasi stalym punktem wyjscia do obserwacji forexu :wink: :D
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

powiedz mi w jakim momencie poznawania forexu zasiągnołeś informacji z dziedziny rozwiniętej techniki kwantwej mówiącej o pędzie oraz jego energi??

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

bardziej chodzi o wzglednosc . to na studiach przyswoilem w przerwach miedzy imprezami . :D

loup
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: loup »

Nasreddin - chyba nie studiowałeś fizyki, bo zasada nieoznaczoności to nie relatywistyka ;-)

Poza tym powoli czuję się pewnie używając Twojego systemu i chyba zacznę grać nim live. Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

loup pisze:Nasreddin - chyba nie studiowałeś fizyki, bo zasada nieoznaczoności to nie relatywistyka ;-)
i tu przyklad wzglednosci nazw albo zrodel informacji /w uproszczeniu :wszystko zalezy od Obserwatora / :wink: :D

loup
Stały bywalec
Stały bywalec

Jeśli źródła podają że zasada nieoznaczoności wynika/korzysta z relatywistyki, to źródła są - obiektywnie - błędne.

Na G/J o 11:20 zagrałem shorta, by po kilku minutach złapał 20pip SL. Na co nie zwróciłem uwagi? Wszystkie wskaźniki były tam gdzie trzeba, wykres odbił się od band...

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

cecha wspolna (i istota mojej wypowiedzi ) zasady nieoznaczonosci i teorii wzglednosci / a nawet relatywistyki ;)/ jest wzglednosc pomiaru. w tym sensie zostalo to przytoczone ./ 25 minut to nie pol godziny chyba ze Obserwator znalazlby sie w ukladzie w ktorym czas plynie inaczej wobec ukladu w ktorym znajduje sie forex a i wtedy pomiar nie bylby dokladny/. kluczowym slowem jest Obserwator. istnieje roznica miedzy relatywizmem a relatywistyka . .ponadto zostalo dowiedzione ze obiektywizm sensu stricte nie istnieje ;) :D i na tym polemike proponuje zakonczyc.
nie bylo sygnalu o 11.20 naszego czasu do zajecia krotkiej na gbj tym systemem

loup
Stały bywalec
Stały bywalec

nasreddin pisze:cecha wspolna (i istota mojej wypowiedzi ) zasady nieoznaczonosci i teorii wzglednosci / a nawet relatywistyki ;)/ jest wzglednosc pomiaru.
Nie jest. Wybacz, że się czepiam, ale trafiłeś na fizyka który zobaczył że ktoś użył tak wielkiej nazwy jak ZNH żeby mądrze i niezrozumiale wyglądała. ZNH mówi (w dużym uproszczeniu), że możemy zmierzyć albo prędkość (pęd) cząsteczki, albo jej położenie. Też już kończę temat - no offence intended! :-)

Co do G/J o 11:20 - to miało być wejście na korekcie (odbicie od band od dołu).

ODPOWIEDZ