Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

diver3 pisze:Wiedzialem, ze kiedys zostanie spelnione drugie zalozenie dziennika, a mianowicie , ze bedzie on prowadzony nie tylko ku uciesze gawiedzi , ale tez mojej wlasnej...Dziekuje Ci Maxiu jestes wielki
Nie zmienia to faktu ze nie odpowiedziałeś rzeczowo na powyższe pytania. Nie jest trudno spreparować statement (jak ktoś nie wierzy to mogę udowodnić w 5 minut) jednakże wciąż nie twierdze ze to ja się mylę. Staram się nie pomawiać Ciebie w żaden sposób, jednak chce wyjaśnienia skąd ta dziwna rozbieżność?

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

MaxRipper ja Ci odpowiem.

Oczywiście to czy takie coś akurat przyświecało autorowi to już nie mi oceniać a ino jemu :)

Zakładam że operuje na wykresach 1h.. choć mogę się mylić :)
Zagranie (ostatnie zagranie na statmencie więcej nie chciało mi się sprawdzać) proste... skuteczne i za razem trochę ryzykowne wg mnie, ale nie ważne. Wejście nad małym pin barem. SL poniżej RR trochę nie na korzyść. Opór przed nami - imo mocno ryzykowne - jednak doświadczenie i jest zysk. Screen dla zobrazowania:

http://i34.tinypic.com/2ltmtqw.gif

żeby było śmieszniej wcześniejsze zagranie, przebicie LT.. pulback do LT (ja znowu bym nie wszedł ^^) Jak ustalał TP nie wiem ale wejście super - no i screen:

http://i35.tinypic.com/ndr05c.gif

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

MaxRipper pisze:Nie zmienia to faktu ze nie odpowiedziałeś rzeczowo na powyższe pytania. Nie jest trudno spreparować statement (jak ktoś nie wierzy to mogę udowodnić w 5 minut) jednakże wciąż nie twierdze ze to ja się mylę. Staram się nie pomawiać Ciebie w żaden sposób, jednak chce wyjaśnienia skąd ta dziwna rozbieżność?
Maxymilianie Rozpruwaczu, proponuje na poczatek przebrnac przez lekture powyzszego journala (a nie ma tego zbyt wiele), a zapewne znajdziesz wszystkie rzeczowe odpowiedzi na swoje pytania :lol: Jesli tak sie nie stanie, polecam kursy czytania ze zrozumieniem;bardzo popularne ostatnio...

Co do preparowania "stejtmentu" to prosze powiedz, a najlepiej pokaz :wink: nie tylko mi, ale wszystkim zainteresowanym jak mozna go spreparowac, jesli jest wysylany bezposredni z konta mt4, a podglad masz ze strony mt4stats??
I zeby nie bylo masz na to...nawet 15 minut :lol:

pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

diver3 pisze: Maxymilianie Rozpruwaczu, proponuje na poczatek przebrnac przez lekture powyzszego journala (a nie ma tego zbyt wiele), a zapewne znajdziesz wszystkie rzeczowe odpowiedzi na swoje pytania :lol:
Przeczytam raz jeszcze Twój journal...
diver3 pisze: Co do preparowania "stejtmentu" to prosze powiedz, a najlepiej pokaz :wink: nie tylko mi, ale wszystkim zainteresowanym jak mozna go spreparowac, jesli jest wysylany bezposredni z konta mt4, a podglad masz ze strony mt4stats??
I zeby nie bylo masz na to...nawet 15 minut :lol:
Preparowanie statementu zaprezentuje dziś tylko niech podniesie się ich serwer FTP, bo narazie padł.

milionprocent
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: milionprocent »

Ja również chętnie się dowiem jak to się robi bo nie chce mi się dziś grać to bym jakiegoś cheata strzelił :) Serio, jeśli da się to zrobić to ja kończę mój dziennik.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

1. Milion%cent nie kończ - fajnie patrzy się na te Twoje zagrania
2. Co do Drivera... analizowałem już wcześniej jego zagrania i o ile nie mogę zrozumieć TP o tyle z wejściami zgadzam się w 99%centach. Z tym że ja patrzę na historię on to robił na real. Szacun :)

janoosik
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: janoosik »

Jest może jakaś możliwość, żeby mieć dostęp do transakcji z przed MC?
Trochę za późno zacząłem czytać, a przyjemnie by było po analizować.

Może ktoś ma jakiegoś print-screena z mt4stats albo coś podobnego.

Po za tym gratuluję Journal-u, a przede wszystkim trafień . :D

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Ok, miałem zaprezentować czy można preparować statement. Oczywiście że można i zajeło mi to dokładnie 5 minut. Zerknijcie na ostatnia transakcje:

http://maxripper.mt4stats.com

Jutro wszytko wróci do normy - chciałem pokazać tylko ze można robić ludzi w konia i słowa: pokaż statement to uwierzę ze Ci dobrze idzie są nieco na wyrost :).

Nie wiem czy podawać instrukcje bo zaraz będziemy mieli całą masę FXowych guru :D

milionprocent
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: milionprocent »

Niezła kicha Maksiu. W takim razie to nie ma większego sensu hmmm

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Niezła kicha Maksiu. W takim razie to nie ma większego sensu hmmm
Dla mnie ma bo jutro kasuje tą ostatnią transakcje i gram fair - bo jedyne kogo mogę oszukać to siebie - i nie wiem po cholerę oszukiwać ludzi przez statement.

ODPOWIEDZ