haha dobrediver3 pisze: ale byl czas , ze zasypialem na klawiaturze a przykrywalem sie klapa od laptopa![]()
Od frajera do milionera..
- jasonbourne
- Pasjonat

Nie musisz mi nic zdradzać bo mnie to nie obchodzi kompletniediver3 pisze:Nie chcialbym zeby to dziwnie zabrzmialo , ale moge Ci zdradzic, ze prywatnie gram znacznie wiekszymi kwotami, a kont nie mam w pln, takze chyba bedzie b/z jesli chodzi o psyche Wink
A jak się zmieni? Inny MM?diver3 pisze:Jedyne co sie zmieni to styl gry
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
gdzie sie tego uczyłes
duzo ksiazek przeczytałes sam dochodziłes do tego rezultatu czy jakies szkolenia czym sie sugerujesz zakładając gre ?
Jesli nie obchodzi to nie musisz o tym pisacjasonbourne pisze:Nie musisz mi nic zdradzać bo mnie to nie obchodzi kompletniediver3 pisze:Nie chcialbym zeby to dziwnie zabrzmialo , ale moge Ci zdradzic, ze prywatnie gram znacznie wiekszymi kwotami, a kont nie mam w pln, takze chyba bedzie b/z jesli chodzi o psyche Wink
A jak się zmieni? Inny MM?diver3 pisze:Jedyne co sie zmieni to styl gry
A co do zmian to glownie MM, grajac wiekszym lotem, staram sie lapac ruch przy jego najwiekszej dynamice, zadawalam sie zyskiem 5-15 pip , na tranzakcje.Sama glowna idea sysa pozostaje b/z.. Przy locie jaki gram moj dzienny TP to 20 pipow, nadwyzki traktuje jako bonus
pozdr.
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
M1 - D17087822 pisze:1)na jakim TF grasz
Sl jest zawsze, choc nie zawsze jest "wklepany", poza tym staram sie nie uzywac konwencjonalnie pojetego SL-a7087822 pisze:2) z tego co widze wyzej to nie ustawiasz SL
To zalezy od wielu czynnikow7087822 pisze:3)Kiedy uznajesz ze pozycja będzie nie profitowa
Wykresu i ...glowy7087822 pisze:4.)Czego użwasz do analizy , wskaźniki, RS, itp.
pozdr. i pipow zycze
Witam wszystkich po dosc duzej przerwie
[quote="Madam"]Fantastyczny jurnal, napawa optymizmem i wzmacnia wiare
Ciesze sie , ze ten jakze skromny dziennik ma taki wplyw, ciekawe czy tak bedzie nadal
??
A teraz powaznie
W piatek rano wejscie na lekkiej korekcie w L na geju,duzy lot (czyt. microlot
) ustawiony ciasny TP, wiec wszystko ok.... niestety pilne sprawy okolorodzinne odrywaja mnie od kompa, teoretycznie mialo byc 15-20 min, w praktyce platforme sprawdzam dopiero w sobote po poludniu... nie musze chyba tlumaczyc jaki widok zastalem i kto zapukal do moich drzwi
. Pikanterii dodal fakt , ze do mojego TP zabraklo 3 pipow...
Stan konta : 13,25%
Skutecznosc: nadal powyzej 90%
pozdrawiam
[quote="Madam"]Fantastyczny jurnal, napawa optymizmem i wzmacnia wiare
Ciesze sie , ze ten jakze skromny dziennik ma taki wplyw, ciekawe czy tak bedzie nadal
A teraz powaznie
W piatek rano wejscie na lekkiej korekcie w L na geju,duzy lot (czyt. microlot
Stan konta : 13,25%
Skutecznosc: nadal powyzej 90%
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2009, 11:07 przez diver3, łącznie zmieniany 1 raz.