North Finance - wszystko o....

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
11
31%
Poza paroma minusami są ok
9
25%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
1
3%
Stanowczo odradzam
6
17%

Liczba głosów: 36

basiorbasior
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: basiorbasior »

calkiem niezla platforma , ale kurcze denerwuje mnie to ze nie mozna edytowac zlecenia w weekend :(, i kapa:(

Awatar użytkownika
nelreth
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nelreth »

Witam

Przymierzam się do założenia konta real na NF - i takie małe pytanko do osób które już maja u nich rachunek - rozumiem że wpłaty najlepiej robić przez e-gold chyba wychodzi najtaniej ? - jak ogólnie jest z wypłatami czy nie ma żadnych problemów ?
I ogólnie jak ze stabilnością działania na realu bo na demko nie narzekam :)

I jeszcze pytanko odnonie planetpay - moze ktos w skrocie napisac w jaki sposob to dziala tzn jak to wyglada fizycznie - jak wedruje kasa ? Mozna robic do nich przelewy z MultiBanku w $ ?

Pozdrawiam
nelreth

Awatar użytkownika
nelreth
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nelreth »

Witam

Dzieki za odzwer forex123 - niby wczoraj rozmawialem z gostkiem z planetpay ale jeszcze kasy nie wplacalem - troche mnie juz to meczy kombinowanie jak tu wyslac ta kase do NF coraz bardziej sklaniam sie ku Oandzie tylko ze u nich silver ma troche duzy spread a mi w zasadzie najbardziej chodzi o surowce - widzialem ze pisales ze sporo grasz na NF - jak puszczales do nich kase zeby wszystko poszlo jak najpewniej, najszybciej i najtaniej ??

Pozdrawiam
nelreth

Awatar użytkownika
Prezes124
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Prezes124 »

Forex123, długo jesteś na NF? Podziel się wrażeniami :) pozytywy, negatywy. Na jakich instrumentach osiągasz te 2,5K$ w miesiąc?

Pozdrawiam
Chcesz liczyć $? Licz na siebie ;)

Awatar użytkownika
Prezes124
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Prezes124 »

O "instrumenty" to chodziło mi o pary walutowe na których grasz. Grasz ręcznie, czy automat? Tego typu rzeczy. Tajemnica? :) Pozatym na forum każdy stara się podzielić sukcesem. Niektórzy dają sygnały, wskazują pozycje jakie otwierają, itd. No to jeżeli uciekłeś z NF to jaki broker Twoim zdaniem jest bezpieczny? Z czyich usług korzystasz?
Chcesz liczyć $? Licz na siebie ;)

hyld3n
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: hyld3n »

Dyskusje na temat Oandy ktora sie nam tu wywiazala wydzielilem do tego watku

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=1820

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ