eeee, a takie cacy na tacy w okienku się nie da?nasreddin pisze:znalazlas ?/wrzuc Moving Average ; parametry ; okres 1 ; method simple ;dodaj do median price (HL/2) /
Ciekawe wskaźniki do MT4
Witam.
Czy może mi ktoś pomóc napisać taką strategię dla platformy xtb, która będzie pobierać dane do wykonania transakcji z formularza w excell'u?
Pytam ponieważ chcę dyskretnie zlecać transakcje nieraz w godzinach pracy. Czyli wybierałbym parę z listy, ustalił kierunek pozycji oraz TP z SL.
Dzięki za pomoc.

Czy może mi ktoś pomóc napisać taką strategię dla platformy xtb, która będzie pobierać dane do wykonania transakcji z formularza w excell'u?
Pytam ponieważ chcę dyskretnie zlecać transakcje nieraz w godzinach pracy. Czyli wybierałbym parę z listy, ustalił kierunek pozycji oraz TP z SL.
Dzięki za pomoc.
Fibo jeszcze.
Nie wiem czy o taki chodzi.Może coś z tego wybierzesz. 
Dodano po 1 minutach:
Następne. Chyba wystarczy i może jest tutaj coś.
Niesprawdzałam i dlatego jest tego więcej.

Dodano po 1 minutach:
Następne. Chyba wystarczy i może jest tutaj coś.
Niesprawdzałam i dlatego jest tego więcej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

witajcie, mam pytanko bo nie wiem czy bylo tu na forum. Czy jest  jakis skrypt ktory uczyni nastepujaca rzecz:
otwieram z reki pozycje, ustawiam SL i TP, uruchamiam skrypt ktory sam, przy ustalonej przeze mnie wartosci ceny przesunie SL na BE? chodzi o to by nie siedziec i patrzec jak sroka w gnat a odejsc od kompa.
 dziekuje za pomoc

otwieram z reki pozycje, ustawiam SL i TP, uruchamiam skrypt ktory sam, przy ustalonej przeze mnie wartosci ceny przesunie SL na BE? chodzi o to by nie siedziec i patrzec jak sroka w gnat a odejsc od kompa.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
						Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.