mógłbyś opisać "łopatologocznie", co zrobić i w jakiej kolejności, aby wyświetlało mi wykres renko? Bo nijak mi to nie wychodzi

pozdrawiam
Michał
Wg mnie to klasyczny bicykl i nie ma trzeciego kołachojnak pisze:Trzecie kółko skitrało się za tylnią niedźwiedzią łapą
Szakal wejdź na forum wgt i zapytaj Miśka czy Edgetrader czerpał korzyści z faktu, że napisał Renko. Po co snuć domysły. Misiek kasuje 30 € za scrypt i jest ok. Zna się na swojej robocie i bierze za to pieniądze.szakal_ pisze:Prawdą jest, że jak się dziś okazało, założyciel wątku na FF, niejaki Edgetrader to prawdopodobnie oszust, który okradł sporo ludzi, naciągając ich wcześniej na konta zarządzane. Tak że całkiem możliwe, że czerpał jakieś profity od sprzedawcy Renko.
Masz racje, niepotrzebnie snułem domysły. Wiem kim jest Michał. Sam zakupiłem RENKO na jego stronie i poleciłem zakup kilku osobom, bardzo sobie chwalę, widać że facet się stara updatuje itd.Krys pisze:Szakal wejdź na forum wgt i zapytaj Miśka czy Edgetrader czerpał korzyści z faktu, że napisał Renko. Po co snuć domysły. Misiek kasuje 30 € za scrypt i jest ok. Zna się na swojej robocie i bierze za to pieniądze.szakal_ pisze:Prawdą jest, że jak się dziś okazało, założyciel wątku na FF, niejaki Edgetrader to prawdopodobnie oszust, który okradł sporo ludzi, naciągając ich wcześniej na konta zarządzane. Tak że całkiem możliwe, że czerpał jakieś profity od sprzedawcy Renko.
Facet od Renko to facet z "naszego podwórka" choć mieszka w Holandii.
Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej nt. wykorzystania Renko ????szakal_ pisze: Gram Renko na czystej PA bez żadnych wskaźników i wszystko działa ok. Za bezpodstawne domysły przepraszam zainteresowanych.
Pozdrawiam
Jeśli mógłbyś ciut więcej sprecyzować, być może mógłbym pomóc. Cóż dokładnie chciałbyś wiedzieć, collego?FAZZI_PS pisze:Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej nt. wykorzystania Renko ????szakal_ pisze: Gram Renko na czystej PA bez żadnych wskaźników i wszystko działa ok. Za bezpodstawne domysły przepraszam zainteresowanych.
Pozdrawiam