Ciekawe wskaźniki do MT4
Jeszcze jeden Alert i dodatkowo na e-mail.
Opis po angielsku .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ale to tylko połowiczne rozwiązanie problemu, bo można mieć 4 rodzaje świec H4...besot pisze:Jest taka możliwośc, zastosować wskaznik np.Blubbb_CustomCandle, który rysuje świeczki H4 zaczynając np. 5minut po wpół do pierwszej

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zaczynające się o pólnocy, o 1:00, 2:00 i 3:00. Każda będzie wyglądać inaczej.besot pisze:to znaczy?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Wpadł mi przypadkowo wskaźnik podsumowujący historię transakcji więc pomyślałem że wrzucę może komuś się przyda, mi się spodobał 
Pokazuje historię z rozdzieleniem na pary, wynik w pipsach, w $, i jeszcze kilka innych wariantów.
Pozdrawiam...

Pokazuje historię z rozdzieleniem na pary, wynik w pipsach, w $, i jeszcze kilka innych wariantów.
Pozdrawiam...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.