short gej 153.46 zgodnie z PA
nawet jesli nie zrobi nowego dolka to powinno sie skorekcic przynajmniej polowe
5% tylko dla elity czy ...
Podsumowanie drugiego tygodnia.
Tydzien zakonczony podobnie jak pierwszy
Generalnie niewiele sie zmienilo wiec nie ma co opisywac
Moge tylko opisac moja aktualna pozycje czyli usd/nok 60000 jednostek po 60126 co sie rowna 1pip=1$
2 tydzien koncze z depozytem 1600$
dolar jest ustawiony prowzrostowo na nastepny tydzien wg momentum na h3
a nie zapominajmy ze ostatnia sesja sierpnia bedzie w poniedzialel wiec jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to miesieczna swieca... ah nawet nie chce o tym myslec.

Generalnie niewiele sie zmienilo wiec nie ma co opisywac
Moge tylko opisac moja aktualna pozycje czyli usd/nok 60000 jednostek po 60126 co sie rowna 1pip=1$
2 tydzien koncze z depozytem 1600$
dolar jest ustawiony prowzrostowo na nastepny tydzien wg momentum na h3
a nie zapominajmy ze ostatnia sesja sierpnia bedzie w poniedzialel wiec jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to miesieczna swieca... ah nawet nie chce o tym myslec.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jasonbourne
- Pasjonat
W takim tempie to niedlugo bedzie 10000 USDTs_A pisze:2 tydzien koncze z depozytem 1600$

No wlasnie, ale zauwazylem ze chociaz masz risk 3% (dosc sporo, ale w sumie ok), to jednak czasami otwierasz caly szereg pozycji w oparciu o chyba jeden i ten sam sygnal, czuli realnie ryzykujesz np. 15%
Popraw mnie jesli sie myle
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
jasonbourne pisze:No wlasnie, ale zauwazylem ze chociaz masz risk 3% (dosc sporo, ale w sumie ok), to jednak czasami otwierasz caly szereg pozycji w oparciu o chyba jeden i ten sam sygnal, czuli realnie ryzykujesz np. 15%
Ja np; mam 2 czy 3 sygnały na otwarcie sella przy danym poziomie to otwieram zgodnie z systemem i w sumie z tych 2 czy 3 pozycji wychodzi risk dajmy te 9-10% --- wydaje mi sie że Ts_A robi podobnie..pzdr
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Zgadza sie chlopaki max mialem 20%
Grunt to zimna krew, i slepe patrzenie na system bez zadnych emocji.
Ten system nie daje falszywych sygnalow ale tez nei daje 100% sygnalow.
Ten system wskazuje gdzie jest wieksze prawdopodobienstwo.
Ten system pozostawia koncowa decyzje uzytkownikowi.
Jak ja to mowie nie hadlujemy oczywistosciami a jedynie prawdopodobienstwem.

Grunt to zimna krew, i slepe patrzenie na system bez zadnych emocji.
Ten system nie daje falszywych sygnalow ale tez nei daje 100% sygnalow.
Ten system wskazuje gdzie jest wieksze prawdopodobienstwo.
Ten system pozostawia koncowa decyzje uzytkownikowi.
Jak ja to mowie nie hadlujemy oczywistosciami a jedynie prawdopodobienstwem.
- jasonbourne
- Pasjonat
Ja tylko sie zastanawiam, co bedzie w sytuacji kiedy np. bedziesz juz mial 10000 USD lub wiecej, czego oczywiscie ci zycze, i np. zdarzy sie sytuacja ze stracisz 20% czyli np. 2000 USD lub wiecejTs_A pisze:Zgadza sie chlopaki max mialem 20% Very Happy
Ja w takiej sytuacji prawdopodobnie dostalbym silnego rozwolnienia, co wiecej, jego czas trwania oceniam na minimalny okres tygodnia...
A ze nie lubie miec rozwolnienia przez tydzien, strasznie meczace zreszta, nie polecam nikomu, ryzykuje znacznie mniej

Ale jezeli twoj system nigdy nie traci to w sumie wszystko ok

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Wiesz jak to jest bez adrenaliny czlowiek nie czuje ze zyjejasonbourne pisze:Ja tylko sie zastanawiam, co bedzie w sytuacji kiedy np. bedziesz juz mial 10000 USD lub wiecej, czego oczywiscie ci zycze, i np. zdarzy sie sytuacja ze stracisz 20% czyli np. 2000 USD lub wiecejTs_A pisze:Zgadza sie chlopaki max mialem 20% Very Happy
Ja w takiej sytuacji prawdopodobnie dostalbym silnego rozwolnienia, co wiecej, jego czas trwania oceniam na minimalny okres tygodnia...
A ze nie lubie miec rozwolnienia przez tydzien, strasznie meczace zreszta, nie polecam nikomu, ryzykuje znacznie mniej![]()
Ale jezeli twoj system nigdy nie traci to w sumie wszystko ok

Raz mialem cieplutko gdy usdnok schodzil ponizej 6.00

Zle obliczylem zasob depozytu i zaczelo brakowac marginu

W koncu to tylko pieniadze.
Pozdro