5% tylko dla elity czy ...
buy ema14 m15
jak widac pierwszy cel zostal trafiony bezblednie tj 161.8% fali 2
nastepny cel to 261.8% fali 2 czyli okolice 6.17 i tam dopiero wezme pierwsze TP no chyba ze sie wybije z szybkoscia shinkasena hehe i od razu poszybuje na 423.6% co tez sie zdarza ale bardzo rzadko.
jak widac pierwszy cel zostal trafiony bezblednie tj 161.8% fali 2
nastepny cel to 261.8% fali 2 czyli okolice 6.17 i tam dopiero wezme pierwsze TP no chyba ze sie wybije z szybkoscia shinkasena hehe i od razu poszybuje na 423.6% co tez sie zdarza ale bardzo rzadko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
spoko:) żartowałem. już od kilkunastu miesięcy nie miałem podsumowania dnia na minusie:)Ts_A pisze:zapoznaj sie z mojim watkiem na FF bedziesz wiedzial co robie.crocopip pisze:czyli inwestor średnio terminowy(?) i zarabiasz w ten sposób?
dalej Twoje analizy mówią 400p w dół? bo ja kupuje gbp na kazdym dołku i od wczoraj jestem ponad 1000$ w plecy
intraday to tylko maly hazard![]()
a tutaj z tym GBP to mozesz miec powazne problemy,
nie chce dla Ciebie zle ani straszyc ale wedlug mnie kabel leci na 145
gej na 135 w linii prostej.
w miedzy czasie zarobiłem już swoje i wciąż gram long z każdego dolka aby byc gotowym na testowanie szczytów. teraz mały i duzy long ze 152.39 oczekuje na szczyty ewentualnie na szybka realizację zysku.
jak bys nie zauwazył to na 1tf rozpoczą się retracement

hehe joker to ja sie martwie o twoja psyche a Ty mi taki numer wycinasz ! shame on ucrocopip pisze:spoko:) żartowałem. już od kilkunastu miesięcy nie miałem podsumowania dnia na minusie:)Ts_A pisze:zapoznaj sie z mojim watkiem na FF bedziesz wiedzial co robie.crocopip pisze:czyli inwestor średnio terminowy(?) i zarabiasz w ten sposób?
dalej Twoje analizy mówią 400p w dół? bo ja kupuje gbp na kazdym dołku i od wczoraj jestem ponad 1000$ w plecy
w miedzy czasie zarobiłem już swoje i wciąż gram long z każdego dolka aby byc gotowym na testowanie szczytów. teraz mały i duzy long ze 152.39 oczekuje na szczyty ewentualnie na szybka realizację zysku.
jak bys nie zauwazył to na 1tf rozpoczą się retracement

OK mno mozna sie pokusic

na eurgbp tez sie zaczal retrace.
Ts_A pisze:hehe joker to ja sie martwie o twoja psyche a Ty mi taki numer wycinasz ! shame on ucrocopip pisze:spoko:) żartowałem. już od kilkunastu miesięcy nie miałem podsumowania dnia na minusie:)Ts_A pisze: zapoznaj sie z mojim watkiem na FF bedziesz wiedzial co robie.
jak bys nie zauwazył to na 1tf rozpoczą się retracement![]()
OK mozna sie pokusicja Cie uczyc nie bede
![]()
na eurgbp tez sie zaczal retrace.