PLATFORMY Z ECN
Myślę że najprościej będzie jak przejrzysz stronę CLS tam Masz wszystkich podpiętych pod interbank oraz IB to tak w skrócie aby sobie mętliku nie zrobić.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Przy us stocks min 1000 $ a co do strony to chyba jest malo aktualizowana.forex pisze:Skad wziales to 1000$, bo ja widze na ich stronie w jednym miejscu 100$, a w innym 200$. Dla mnie ta firma to jakis SCAM. Podaja sprzeczne info na stronie, a jak klikam na spready, to dostaje blad 404. Firma jest kompletnie nieznana. W serwisach oceniajacych brokerow brak o niej najmniejszej wzmianki (przynajmniej ja nic nie znalazlem). Moim zdaniem ECN w nazwie ma sluzyc za wabik na leszcza.trader777 pisze:Czy ktos moze poleciec sprawdzonego ecn z niskim depozytem !? intersuje mnie bardziej gra na akcje.
i co myslicie o www.ecnbroker.com 1000 $ depozytu niby
pozdr
"EcnBroker offer services through DT Securitires GmbH an investiment service provider registered in Austria"
DT Securitires GmbH jakas firma z Austrii w necie jest adres wiec nie wiadomo czy to scam
To jest chyba ich nowa strona a tamta byla stara
http://en.daytradeaustria.com/
zz "CLS" moglbys wyslac linka strony bo nie kojarze a przyda sie.
pozdr
www.CLS czyli Continuous Linked Settlement.Ostrzegam Ciebie trader777
to jest lektura dla ludzi o mocnych nerwach..............ponieważ nie ma żadnej instytucji z Polski łącznie z NBP ..........
Masz tam wszystkie podmioty podpięte pod interbank.Uważam że każdy początkujący powinien zacząć od tej lektury.
Pozdrawiam.
Dodano po 16 minutach:
Ps. taka ciekawostka NBP do interwencji walutowych wykorzystuje inne komercyjne banki
to jest lektura dla ludzi o mocnych nerwach..............ponieważ nie ma żadnej instytucji z Polski łącznie z NBP ..........

Pozdrawiam.
Dodano po 16 minutach:
Ps. taka ciekawostka NBP do interwencji walutowych wykorzystuje inne komercyjne banki

Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Jeżeli szukacie ECN z MT4 to warto spróbować www.atcbrokers.com
Testuje demo i chyba przeniosę tam całe konto, bo przy scalpingu jakikolwiek MM to porażka. Wolę zapłacić 8$ od 1 lota prowizji i nie wk.....ć się permanentnie, siedzieć na telefonie, składać reklamacje itd. Znajomy gra na żywo i jest zadowolony. Minimum $5,000 depozytu, więc niestety nie dla wszystkich.
Wiem, że istnieje sprawdzony broker ECN z MT4, który zakłada mini konta, minimum $300 czy jakoś tak. PMG Best, czytałem recencje na forum nawet pozytywne, ale jak chciałem założyć demo, 3 tygodnie im zajęło wysłanie maila z linkiem. To chyba o czymś świadczy
Testuje demo i chyba przeniosę tam całe konto, bo przy scalpingu jakikolwiek MM to porażka. Wolę zapłacić 8$ od 1 lota prowizji i nie wk.....ć się permanentnie, siedzieć na telefonie, składać reklamacje itd. Znajomy gra na żywo i jest zadowolony. Minimum $5,000 depozytu, więc niestety nie dla wszystkich.
Wiem, że istnieje sprawdzony broker ECN z MT4, który zakłada mini konta, minimum $300 czy jakoś tak. PMG Best, czytałem recencje na forum nawet pozytywne, ale jak chciałem założyć demo, 3 tygodnie im zajęło wysłanie maila z linkiem. To chyba o czymś świadczy

Ja znalazlem ostatnio fajna stronke na us stocks,futures,opcje ale forexu tam nie szukajcie.
depozyt niby 2k i calkiem przyzwoicie wygladaja
http://www.realfasttrader.com/
gdzies czytalem ze sa ponoc brokerzy gdzie nie wymagaja depozytu ale jakies warunki trzeba tam spelnic i nie mowie tu o prop trading
depozyt niby 2k i calkiem przyzwoicie wygladaja
http://www.realfasttrader.com/
gdzies czytalem ze sa ponoc brokerzy gdzie nie wymagaja depozytu ale jakies warunki trzeba tam spelnic i nie mowie tu o prop trading
Czy znajde w Polsce brokera ECN????
Czy znajde w Polsce brokera ECN????
Re: Czy znajde w Polsce brokera ECN????
niekuchara23 pisze:Czy znajde w Polsce brokera ECN????
ale przedstawicieli brokerów z innych krajów to tak.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein