Indykator do wykrywania formacji harmonicznych...i nie tylko
Witam,
Jesli ktos ma ochote pobrac wskaznik (i kolejne ktore stworzymy) i najnowsza dokumentacje (by zobaczyc ktore formacje sa wykrywane a ktore beda w przyszlosci), uczestniczyc w dalszych zmaganiach z harmonicznoscia, Elliottem i Price Action to zapraszam na:
www.TradingArsenal.com
www.TradingArsenal.pl
Nawiazalismy wspolprace z Brokerami i traderami ze swiata, licze ze jakies fajne rzeczy z tego wynikna, ...ale przede wszystkim doswiadczenia.
Pozdrawiam!
PS. Forum na stronie (do harmo, EW i PA) jeszcze nie dziala, bo nie mozemy sie zdecydowac jak je ustawic
Jesli ktos ma ochote pobrac wskaznik (i kolejne ktore stworzymy) i najnowsza dokumentacje (by zobaczyc ktore formacje sa wykrywane a ktore beda w przyszlosci), uczestniczyc w dalszych zmaganiach z harmonicznoscia, Elliottem i Price Action to zapraszam na:
www.TradingArsenal.com
www.TradingArsenal.pl
Nawiazalismy wspolprace z Brokerami i traderami ze swiata, licze ze jakies fajne rzeczy z tego wynikna, ...ale przede wszystkim doswiadczenia.
Pozdrawiam!
PS. Forum na stronie (do harmo, EW i PA) jeszcze nie dziala, bo nie mozemy sie zdecydowac jak je ustawic

Witam ! Ja pracuję na wskażniku Kor 1.2.3.4.5. i nie widzę miejsca innego który by mówił coś o wyżej wymienionym wskażniku - tym bardziej uważam że miejsce jest odpowiednie . Jest wiele odwiedzin i nikt od początku nie narzekał na jakość tego i celowość umieszczenia właśnie tu indykatora . Autor niejednokrotnie prosił o współpracę - ja nadaję się do testowania i to wykonuję inni do programowania i też to robią - więc tworzymy całość tymbardziej że wskażnik jest w okresie prób . Ja zachęcam do współpracy z autorm tego właśnie wskażnika -czym więcej będzie mądrych głów tym szybciej razem dojdziemy do celu - wygrywania na forexie . Jednocześnie proszę o krytyczne uwagi pozbawione jednak destrukcji i prób zniszczenia tej pracy. Wiem że znajdzie się zawsze ktoś komu rozwój i współpraca zespołowa się nie będzie podobać ale za tych ludzi należy się modlić i współczuć im . I na koniec - proszę o przykład pokazania kogoś kto dzieli sie bezinteresownie swoją wiedzą zaangażowaniem poświęca swój czas i pieniądze na wspólny cel ? Ja znam kilku takich ludzi [tylko kilku] jednym z nich jest autor tego wskażnika . Proszę o większe zaangazowanie się w pracę nad tym projektem z poważaniem . Antoni
Dodano po 1 godzinach 30 minutach:
EU GARTLEY
Dodano po 1 godzinach 30 minutach:
EU GARTLEY
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na www.TradingArsenal.pl wrzucilem wersje testowa - korHarmonics v006Test1
Tylko ex4, reszte plikow mozna pobrac z paczki v005.
Pozdrawiam.
Tylko ex4, reszte plikow mozna pobrac z paczki v005.
Pozdrawiam.