Mike_Scofield pisze:Najgorsze, że możesz juz znać ten system i dalej przegrywać.
Bo wszystko zależy niestety od psychiki ....
Nom ja naprzykład ciągle się boje;/ musze to zwalczyć,Strach przed przegrana to mója najgorsza wada a przeciez i tak sobie powiedziałem że kasa na realu jest na strate hehe.To tak jak prywatne lekcje na pianinie.Przeciez płacisz za nauke i po jakimś czasie osiągasz jakis poziom tak samo jest w FX przegrywając płacimy za nauke
Ostatnio zmieniony 30 lip 2009, 22:24 przez HEX, łącznie zmieniany 2 razy.
Stochem tez grałem:)naprawde polecam go do grania na historii nie wiarygodne efekty przynosi A co najważniejsze biorąc po 10 pipsów nigdy nie przegramy!!
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."
HEX pisze:Stochem tez grałem:)naprawde polecam go do grania na historii nie wiarygodne efekty przynosi A co najważniejsze biorąc po 10 pipsów nigdy nie przegramy!!
nigdy nie mów nigdy .... nie to ze źle Ci życze ale nie zawsze te 10 pipsow bedzie w dobrą strone...
HEX pisze:Stochem tez grałem:)naprawde polecam go do grania na historii nie wiarygodne efekty przynosi A co najważniejsze biorąc po 10 pipsów nigdy nie przegramy!!
nigdy nie mów nigdy .... nie to ze źle Ci życze ale nie zawsze te 10 pipsow bedzie w dobrą strone...
To prawda, ja dzisiaj 3 razy pomyliłem kierunek
W sumie to jest bardzo dziwne nie?
Może trzeba rzucać monetą po prostu?
Ostatnio zmieniony 30 lip 2009, 22:33 przez Mike_Scofield, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield