http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 359#126359

Nom dobry post już kiedys go czytałem.Ja chcem osiągnąć 6 poziom stane się cenąklonmarcin pisze:nawet mniej niż 20 pips dziennie wystarczy, nie tak dawno kerimb napisał bardzo dobry post o tym jak się zarabia na FX, dokładnie jest to napisane na końcu posta:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 359#126359
TRADE WHAT YOU SEE NOT WHAT YOU EXPECTMike_Scofield pisze:HEX, jaka wg Ciebie jest teraz sytuacja na kablu?
Czekam na shorta od kilku godzin i chyba się jednak nie doczekam ...
No i to jest właśnie najtrudniejsze ...HEX pisze:Mike_Scofield napisał:
HEX, jaka wg Ciebie jest teraz sytuacja na kablu?
Czekam na shorta od kilku godzin i chyba się jednak nie doczekam ...
TRADE WHAT YOU SEE NOT WHAT YOU EXPECT
jednak poszło w góre ale zobaczymy jak ta świeczka się zamknie.ale narazie PA nadal wskazuje na LONG
Widze że nie możesz uwierzyć w coś co jest proste.Mike_Scofield pisze:Nie no poszło w górę.
Jakbyś wszedł po 1,6492 (czyli przy spełnionych wszystkich warunkach), to znowu byłoby 10 pipsów.
Normalnie się w to wierzyć nie chce ...
A SL mogłeś mieć 5 - 10 pipsów ...
Ciągle podchodze do tego sceptycznie, ale to na prawdę działa ...
Tylko nie można być pazernym ...
Nie komplikuj sprawy to oczym piszesz to PA cena i tak dokończy swoje dzieło i dojdzie do końca swojej podróży.Graj zasadami nie zmieniaj ich.kiker pisze:hmmm. a moze by tak wchodzic na otwarcie swiecy.otwarcie swiecy 1H bierzemy jako zero a pozniej wejscie 7pips powyzej 0 i 7 pips ponizej 0 zauwazylem ze niektore otwarcia sa jakby wachniecia pojawia sie kol swiecy 1H i zawraca tak to by byla jakas tolerancja
Najgorsze, że możesz juz znać ten system i dalej przegrywać.HEX pisze:dowiedziałem się dlaczego 95% graczy przegrywa
Spójrz co mówi PA nie koniecznie to jest long cena przygotowuje się do zajęcia pozycji na short.Ale wszystko się może zdarzyć.Nie mam pojęcia co może być ale PA mówi na dół ale świeczka D1 zielona ale to koniec dnia,Mike_Scofield pisze:Znowu był sygnał na longa na kablu po 1,6486.
Zobaczymy jak się skończy tym razem ...
No tak masz rację, PA już raczej idzie w dół i ema też w dół.HEX pisze:Spójrz co mówi PA nie koniecznie to jest long cena przygotowuje się do zajęcia pozycji na short.Ale wszystko się może zdarzyć.Nie mam pojęcia co może być ale PA mówi na dół ale świeczka D1 zielona ale to koniec dnia,Mike_Scofield pisze:Znowu był sygnał na longa na kablu po 1,6486.
Zobaczymy jak się skończy tym razem ...