Dzięki za odpowiedź. A czy byłbyś tak miły i sprawdził jeszcze czy TTO na demo Ci zadziała? Ja próbowałem już bodaj 3 razy (w różne dni) i jeszcze nie udało mi się zmusić TTO na demo do działania. Może na demo wcale nie działa .....forPPP pisze:@green7Dobrze sie spodziewales. Powinien pojsc Sell. Ze nie poszedl to raczej wina demo. Ja zauwazylem, ze demo dziwnie sie zachowuje w niektore dni, tak jakby cos testowali - np. czasami (przez pare godzin) zlecenia limit / stop wchodza natychmiast (po dowolnej cenie). Jako ciekawostke podam, ze jesli zlecenie wykonasz w wielkosci podzielnej przez 3, konto demo zasymuluje ci pozycje partial.Spodziewałem się "odpalenia" TTO - czyli orderu sell po cenie market - jednak nic się nie dzieje .....
Z miesiac temu mialem chyba podobna sytuacje do twojej - TTO wogole przestalo dzialac na demo. Napisalem do nich, nie bylo odpowiedzi, ale nastepnego dnia zaczelo dzialalo. Naszczescie na koncie real nie ma takich niespodzianek, a przynajmniej nie bylo jak mam u nich konto
Aha. Jeszcze jedno - jak wygląda w nawigatorze odpalenie TTO? Zapewne w orderbook'u pojawia się informacja o nowym zleceniu i pojawia się ono w oknie "positions" ? Co dzieje się z pozycją w oknie "open orders" ?
EDIT: ok - w końcu demo mi zafungowało już wiem wszystko. No prawie bo teraz będę męczył Limit+TTO