PANCA EAGLE wysoka skutecznosc i banalna prostota

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
baryl79767
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: baryl79767 »

floristik pisze:może ktoś powie co robie źle ?! jak zapisze szablon to go widzę w mt4 ale w katalogu "templates" go niema
Ja się z tym spotkałem jak Winde 7 zainstalowalem, uruchom aplikacje jako administrator, albo we właściwościach zmień żeby zawsze tak uruchamiał i będzie zapisywać.

arexz1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arexz1 »

Macie może QQE pod MT4, bo niestety nie moge się doszukać na google i na tej stronie

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

wpisanie frazy w google - 2 sekundy
szybki rzut okiem na wyniki i odnalezienie właściwego - 2 sekundy
umiejętność korzystania z google - bezcenne

Oto link :
http://codebase.mql4.com/3000

arexz1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arexz1 »

byłem na tej stronce ale nie wiedzialem ze to do tego zmylila mnie ikonka dziekuje bardzo

Awatar użytkownika
floristik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: floristik »

arexz1 pisze:Macie może QQE pod MT4, bo niestety nie moge się doszukać na google i na tej stronie
zaden problem :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli

wiolcia28
Bywalec
Bywalec

panca eagle

Nieprzeczytany post autor: wiolcia28 »

witam
mam problemy z dokładnym zrozumieniem tej strategii
czy znalazłby się ktoś miły i wyrozumiały i wyjaśnił mi co nie co? najlepiej mailownie :cry:

1234
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: 1234 »

tak dokładam sie do tego pytania. Bardzo prosze o pomc. chodzi mi o wyjasnienie w jakimś ludzkim języku na co mam patrzeć na jakie wskaźniki. czytam wszystko co tu jest mam już te wskaźniki ale jeszcze nie opanowalem tych wszystkich skrótów i w ogóle jestem w sumie leszczu ale wiem co znaczy konto real i jakie to nerwy bo dostałem po tyłku (gra na fuksa) ale konto 100 USD wiec nie ma tragedii choć mam 19 lat i obecnie bez pracy także oszczędności poszły w błoto. Proszę o pomoc

Dodano po 13 godzinach 27 minutach:

dobra no to inczej .prosze niech ktos wyjaśni jak mam odczytywać sygnały z tych wskaźników?

Awatar użytkownika
Ayla
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ayla »

patrzysz na pudelko po czerwonym kwadraciku jak zostaje przebite idziesz z trendem reszta wskaznikow jest by zniwelowac falszywe wybicia, okreslic sile trendu itd..... kazdy uzywa to co lubi nie wzoruj sie 100% na czyjejs strategii bo kazdy gra inaczej i lubi cos innego.

PS. Przyznawac sie kto ma najbardziej stalowe nerwy i uciulal te 500pips w 3 ostatnie dni na g/j??? A mozna bylo :) i nawet falszywych wybic nie widac :P

Awatar użytkownika
guzik116
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: guzik116 »

Hmm to może dołączę się do tematu, bo zacząłem grać tym systemem. Stąd moje spostrzeżenie, że o wiele lepsze jest wchodzenie w pozycje kiedy EMA5 przebija boxa a nia cena :). To po 1. Po drugie czy był już ktoś tak błyskotliwy i zrobił EA do testu wejść w pozycje przy przebiciu EMA5 ?

1234
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: 1234 »

pod pojęciem boxa rozumiesz czerwony czworokat czy ten niebieski z dwiema zielonymi krawedziami?

Dodano po 2 minutach:

teraz sprawdzam sam panca eagle i musze przyznac ze bardzo skuteczny. próbuje łaczyc z auslanco ale to nie jest takie proste na początku a testował ktoś to na eur/usd?

ODPOWIEDZ