A jednak nie do konca dziala
Ciekawe wskaźniki do MT4
Mi działa
górny lewy róg
tylko ze przeskakujac miedzy TF'ami wyskakuje mi komunikat czy chce zachowac scr TImer jak dam tak to i tak lipa ale odpalajac go jeszcze raz wszystko wraca do normy
Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje tworcy
to fajnie pomaga mi w moim systemie 
tzn bezposrednio po uruchomieniu MT4 i odpaleniu skryptu wszystko dziala cacy, jak skonczy sie czas pierwszej swiecy wyskakuje "invalid time'' i mimo pojawienia sie kolejnej swiecy wciaz widoczny jest ten komunikat a zegar znika. Szkoda bo fajnie to wyglada i jest pomocne.
- thereisnocowlevel
- Bywalec

Witam serdecznie wszystkich.
Mam takie pytanie bo jestem początkującym w tym zagadnieniu.
Czy istnieje taki program -automat który bazując na 15 sesyjnej i 55 sesyjnej
na interwale 30 minutowym dokonywałby transakcji sam.To znaczy
przecięcia tych linii dokonywałby transaksji kupno-sprzedaż.
Jak myślicie byłyby jakieś plusy?
A jeżeli jest to możliwe jak to wgrać do platformy X-trade Brokers.
Zaznaczam że w tym wgrywaniu jestem "noga"
Przepraszam za moją naiwność ale przeglądając to forum widzę że
jest na nim b.wielu zdolnych ludzi którzy może pomogliby mi
w rozgryzieniu tego tematu.
Pozdrawiam.
Mam takie pytanie bo jestem początkującym w tym zagadnieniu.
Czy istnieje taki program -automat który bazując na 15 sesyjnej i 55 sesyjnej
Jak myślicie byłyby jakieś plusy?
A jeżeli jest to możliwe jak to wgrać do platformy X-trade Brokers.
Zaznaczam że w tym wgrywaniu jestem "noga"
Przepraszam za moją naiwność ale przeglądając to forum widzę że
jest na nim b.wielu zdolnych ludzi którzy może pomogliby mi
w rozgryzieniu tego tematu.
Pozdrawiam.
Pewnie istnieje, a jeśli nie to raczej nic trudnego dla programisty żeby to napisać.leszalek pisze:Czy istnieje taki program -automat który bazując na 15 sesyjnej i 55 sesyjnej
Pewnie jakieś plusy będą ale jak znam życie to więcej minusówleszalek pisze:Jak myślicie byłyby jakieś plusy?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dziś może tak, a wczoraj, przedwczoraj, 10 dni temu? Miesiąć temu? 
Interesuje Cię zysk z poszczególnego dnia czy zysk osiągnięty w długim terminie? Automat się nie będzie cackał i otwierał pozycje za każdym razem, gdy jest sygnał (lepszy bądź gorszy). W dodatku dobre EA to coś węcej niż sygnał wejścia - to jeszcze SL, TP, TS, dobre MM i inne...
Ja już to przerabiałem dawno temu.
Ale to moje zdanie i to chyba nie miejsce by o tym rozmawiać - tu wymieniamy się wskaźnikami
. Jeśli mimo to chciałbyś jakiś konkretny automat to napisz w dziale Programowanie, a być może jakiś uczynny programista wykona go dla Ciebie.
Pozdrawiam i powodzenia!
Interesuje Cię zysk z poszczególnego dnia czy zysk osiągnięty w długim terminie? Automat się nie będzie cackał i otwierał pozycje za każdym razem, gdy jest sygnał (lepszy bądź gorszy). W dodatku dobre EA to coś węcej niż sygnał wejścia - to jeszcze SL, TP, TS, dobre MM i inne...
Ja już to przerabiałem dawno temu.
Ale to moje zdanie i to chyba nie miejsce by o tym rozmawiać - tu wymieniamy się wskaźnikami
Pozdrawiam i powodzenia!
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Na historii (a czwartek to juz historia) to zawsze bedziesz do przodu i znajdziesz jakies wskaźniki, emy lub EA które dopasujesz do wykresu i bedziesz wirtualnym milionerem.leszalek pisze:Poprę to powiedzmy dzisiejszym dniem na interwale 15 minutowym
można było ugrać około120 pipsów na takim przecięciu.
Ja jednak mam pytanie do wskaznikow, a dokładnie SHI_Channel True , który wyciągnąłem ze skalpera forecaster.
Jest tam zmienna All bars i ma ona wartość 240. Czy jest to najlepsza wartość?
Czy ktoś to testował w połaczeniu z innymi wskaźnikami i dałby jakies cenne uwagi?