Fibo system
Nie wnikałem zbyt głeboko, ale on też stosuje knał od ktorego odkłada Fibo, a dodotakowo koderka MissPipss stworzyła kilka wskaźników
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=162886
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=162886
Trąd jest twoim przyjacielem...
A wiec jednak falivipovsky pisze:system prosty i skuteczny. trudniejsz jest znalezienie na czas odpowiedniej fali

@RobertFx
Jak ja uwielbiam te watki na FF - kontynuacja czegos co bylo kontynuacja jeszcze czegos innego ... Podobienstwo widze tylko w 5%

-
- Uczestnik
No czesc,
pozdrawiam
Dzieki za screena, teraz wszystko widac jak na dloni. Ciekawy system i genialny w swojej prostocie.vipovsky pisze:system prosty i skuteczny. trudniejsz jest znalezienie na czas odpowiedniej fali
[ciach]
proszę. Jeśli dalej nie wiadomo o co biega proszę pytać dalej.
Jeśli się ktoś zainteresuje prosze o komentarze po wykonaniu testów.
dziękuję![]()
pozdrawiam
- w_ujek edek
- Stały bywalec
wszystko jest opisane na pierwszej stronie. SL to linia wsparcia tp są dwa ale po przekrtoczeniu pierwszego SL drugiego przesuwam na BE
Dodano po 1 minutach:
Shadi. te wykresy nie repaintują
tak że ile zauważysz tyle ugrasz
Dodano po 7 minutach:
cieszę sie że system przyciąga uwage. mam jednak inny system a ten o fibo daje mi pewność w niektórych momentach i wchodzę z większym ryzykiem. trudno jest wchodzic na kompa cały dzień i sprawdzać.
przydał by się ea do tego ale niestety nie mam zielonego pojęcia o MQL
choć w istocie nie był by on trudny do napisania. wyznaczenie HH LL od tego obliczenia z fibo jakieś warunki itd.
Dodano po 22 godzinach 40 minutach:
dziś na upartego
Dodano po 1 minutach:
Shadi. te wykresy nie repaintują

Dodano po 7 minutach:
cieszę sie że system przyciąga uwage. mam jednak inny system a ten o fibo daje mi pewność w niektórych momentach i wchodzę z większym ryzykiem. trudno jest wchodzic na kompa cały dzień i sprawdzać.
przydał by się ea do tego ale niestety nie mam zielonego pojęcia o MQL
choć w istocie nie był by on trudny do napisania. wyznaczenie HH LL od tego obliczenia z fibo jakieś warunki itd.
Dodano po 22 godzinach 40 minutach:
dziś na upartego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Boby_Fischer
- Gaduła