Poszukuję wskaźnika Momentum ale koniecznie z zaznaczonymi dywergencjami. Dywergencje mogą pokazywać się wyłącznie na głównym wykresie, mogą pokazywać się również na na wykresie z momentum.
Przykładowy wskaźnik takiego momentum z dywergencjami:
Poszukuję wskaźnika Momentum ale koniecznie z zaznaczonymi dywergencjami. Dywergencje mogą pokazywać się wyłącznie na głównym wykresie, mogą pokazywać się również na na wykresie z momentum.
Przykładowy wskaźnik takiego momentum z dywergencjami:
Bardzo dobry, sam stosuję. Może i Tobie się przyda.
Świetnie wskazuje wyprzedzające ruchy, których nie sygnalizuje jeszcze wolny stochastic. Ale pamiętaj, że zanim zaczniesz z niego korzystać popatrz przez jakiś czas jak sygnalizuje ruch i "przezwyczaj" się do niego.
Z ostatniej chwili:
Dorzucam także bardzo ciekawy wskaźnik MACD skompilowany z myślą o daytraderach i inwestorach lubiących skalpować. Daje bardzo ciekawe wskazania i pomaga ugrać nawet kilka-kilkanaście pipsów stawiając zlecenia kontra-trend. Dla skalpującego rzecz wręcz nieoceniona
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.
Baby FaceKiller pisze:szukam takiego wskaźnika na platformę mt4
nie wiem dokładnie o co chodzi w tym wskaźniku, ale albo to coś w rodzaju CustomCandle (do znalezienia na forum) albo coś podobnego do tego w załączniku..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Baby FaceKiller pisze:szukam takiego wskaźnika na platformę mt4
nie wiem dokładnie o co chodzi w tym wskaźniku, ale albo to coś w rodzaju CustomCandle (do znalezienia na forum) albo coś podobnego do tego w załączniku..
Zapomniałem napisać na czym polega wskaźnik. Pokazuje high i low z D1. CustomCandle pokazuje typowe świeczki, czyli max low open i close.
Dodano po 2 minutach:
Ps. jak usunąć te denerwujące opisy w wskaźniku CustomCandle