PANCA EAGLE wysoka skutecznosc i banalna prostota

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
robertw7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robertw7 »

Dzięki za bardzo cenną wiedzę Nasredin. Jak wyznaczasz te strefy oporu z PA? W samym wskaźniku nie mam takiej opcji. Czy to H i L z poprzednich sesji/boksów?

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nasreddin »

na dy proszym bardzo :D robi to za mnie wskaznik WSOWROTL. bada extrema z zadanych okresow i kresli TL.wszystko to oczywiscie trzeba zweryfikowac recznie / zainteresowanych informuje ze w pelni sie zgadzam iz z tematu przewodniego trzymam sie tylko wysokiej skutecznosci ;) :) /
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

Awatar użytkownika
robertw7
Gaduła
Gaduła

Jeszcze raz dzięki za cenne wskazówki doświadczonego Forexowca :) Co to za wskaźnik? Takiej nazwy nie kojarzę :) I tak bedę te poziomy wyznaczam ręcznie, ale ciekawi mnie czy sie pokrywają :)

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

coz - kwestia organizacji pracy.ja najpierw dostaje alerty ze wskaznikow a pozniej sprawdzam - mam pewnosc ze niczego nie przeoczylem.
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

jakie elementy jeszcze nasredin wykorzystujesz :)? z innych sysów? Auslanco,, Limoe?
Boby Fischer is great!

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

rozne panie , rozniaste . a dla kogo ten wywiad?

Awatar użytkownika
floristik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: floristik »

może ktoś powie co robie źle ?! jak zapisze szablon to go widzę w mt4 ale w katalogu "templates" go niema
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli

Awatar użytkownika
robertw7
Gaduła
Gaduła

nasreddin pisze:coz - kwestia organizacji pracy.ja najpierw dostaje alerty ze wskaznikow a pozniej sprawdzam - mam pewnosc ze niczego nie przeoczylem.
Zaczynam studiować Twój dziennik :) Naprawdę robi wrażenie... Jak długo dochodziłeś do momentu, w którym zacząłeś się "bawić" forexem i zarabiać przyzwoite pieniądze? Metody, które stosujesz bardzo mi odpowiadają, a jesteś zdecydowanie bardziej doświadczony, więc mam nadzieję, że lektura dziennika pozwoli mi uniknąć wielu błędów, które popełniam obecnie.
I nie złość się, gdy mniej doświadczeni zadają bezpośrednie pytania :) To znaczy, że jesteś dobry, a inni chcą się od Ciebie uczyć :) Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

robert . ty to lepiej uwazaj na falszywe wybicia :wink:

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

jakie jeszcze wskazówki dla mnie o roberta mógłbyś podrzucic :D?
Boby Fischer is great!

ODPOWIEDZ