Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Gregor888 pisze:czy może jest jakiś wskaźnik do otwierania kilku pozycji w jednakowym czasie.
Wskaźnika na pewno nie ma, bo wskaźnikami nie otwiera się pozycji ale za to jest skrypt ;).
np. tutaj trochę tego było:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=6930
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Gregor888
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gregor888 »

raposo pisze:
Gregor888 pisze:czy może jest jakiś wskaźnik do otwierania kilku pozycji w jednakowym czasie.
Wskaźnika na pewno nie ma, bo wskaźnikami nie otwiera się pozycji ale za to jest skrypt ;).
np. tutaj trochę tego było:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=6930

Dodano po 1 minutach:

Dzięki, sprawdzę czy działa. Pozdro

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Ma ktoś Zerolag MACD w kolorze? w sensie że wartości ujemne i dodatnie są w innym kolorze. :) pzdr
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

szyba111
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: szyba111 »

witajcie!
czy jest wskaźnik pokazujący aktualną cenę w oknie głównym, który ewentualnie zmieniałby kolor przy wahaniu kursu?
pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Yigrashill
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yigrashill »

Chyba oto Ci chodziło
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

szyba111
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: szyba111 »

Dzięki Yigrashill !
to jest TO :D
pozdr

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

Kuguar pisze:Ma ktoś Zerolag MACD w kolorze? w sensie że wartości ujemne i dodatnie są w innym kolorze. :) pzdr
o coś takiego Ci chodzi ?

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Tak dokładnie o to dzięki wielkie. :) pozdro
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Awatar użytkownika
Emde
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Emde »

Witam,ma ktoś taki wskaźnik i czy w ogóle istnieje,coby pokazywał procentowo zmiane swiecy do świecy??Szukałem,ale nie znalazłem..
dzieki,
pozdrawiam,

Awatar użytkownika
gutek04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gutek04 »

Witam, mam oto taki prosty wskaźniczek do rysowania wsparć i oporów. Dzięki niemu na m5 mogę zobaczyć opory i wsparcia z np. h4 bez tracenia czasu na ich szukanie i zaznaczanie. Problem polega na tym, że ów wskaźnik nie usuwa po sobie starych i można powiedzieć nieaktualnych S i R, przez co po 2-3 dniach mam na wykresie 5 minutowym totalny chaos i mnóstwo niepotrzebnych oporów i wsparć. Czy ktoś mógłby dodać do niego funkcję usuwania starych i nieaktualnych S/R? bądź wrzucić jakiś inny "prosty" wskaźnik wsparć i oporów? (zależy mi żeby nie był przekombinowany, żeby opór (bądź wsparcie) było zaznaczone prostą linią (ewentualnie przerywaną), bez jakichś gwiazdeczek czy innego rodzaju pierdół i oczywiście MTF. Potrzebuje tego wskaźnika ze względu na to, że nie bardzo mam czas samemu rysować S/R, poza tym poziomy te traktuje jedynie jako jeden czynników pomagających w podjęciu decyzji.

P.S może innym też się przyda ;) Sorry, że tutaj to pisze ale nie byłem do końca pewien czy wrzucać to do programowania czy tutaj.

Zablokowany