A czy jest w niej cos czego nie ma u Nisona?madzik pisze:Wykresy świecowe"Gregory L. Morris-polecam,jasno i dobrze wyjaśnione,choć przy okazji bardzo szczegółowo,przynajmniej jak dla mnie,czyli początkującego:)
E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
- jasonbourne
- Pasjonat
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Nie wiem,nie zagłębiałem się w Nisona z prostej przyczyny-jak wypożyczałem Morrisa,nie wiedziałem o istnieniu Nisona.. A dowiedziałem się o nim już... we wstępie "Wykresów świecowych" ,gdzie to Morris pisał,że cytuję:jasonbourne pisze:A czy jest w niej cos czego nie ma u Nisona?madzik pisze:Wykresy świecowe"Gregory L. Morris-polecam,jasno i dobrze wyjaśnione,choć przy okazji bardzo szczegółowo,przynajmniej jak dla mnie,czyli początkującego:)
"...oprócz pracy Nisona nie było dotychczas szczegółowych informacji dotyczących rozpoznawania i wykorzystania formacji świecowych..."
Tu chyba nie ma rywalizacji o "najlepszą książkę trakrującą o świecach",
tak mi się przynajmniej wydaje

pozdrawiam,
marcin
Kto jest w Warszawie i ma jakąś fajną książkę w formie książkowej/drukowanej i chętnie by mi pożyczył na góra miesiąc ?
Ebooki na monitorze to niezbyt mi podchodzą...
Nie mam żadnej w zamian, ale jakby ktoś zaproponował tytuł, który miałbym ochotę przeczytać, a chciałby coś innego, łatwo dostępnego w księgarni/empiku w zamian pożyczyć to rozważyłbym kupienie pozycji
Czekam, może ktoś się zainteresuje taką ofertą

Ebooki na monitorze to niezbyt mi podchodzą...
Nie mam żadnej w zamian, ale jakby ktoś zaproponował tytuł, który miałbym ochotę przeczytać, a chciałby coś innego, łatwo dostępnego w księgarni/empiku w zamian pożyczyć to rozważyłbym kupienie pozycji
Czekam, może ktoś się zainteresuje taką ofertą

-
- Uczestnik
- tomislater
- Stały bywalec
Widziałeś stronę http://podaj.net ? Polecam, tyle, że mało jest ciekawych książek na temat forex ;/
Witam, poszukuje pozycji:
du Plessis, Jeremy The Definitive Guide to Point and Figure
Harriman House Ltd
Plummer, Tony Forecasting Financial Markets
Prechter, Robert R N Elliott's Masterworks, the Definitive Collection
Fischer, Robert Fibonacci Applications and Strategies for Traders
Mam na wymiane sporo ksiazek o programowaniu w C, C++, .NET.
du Plessis, Jeremy The Definitive Guide to Point and Figure
Harriman House Ltd
Plummer, Tony Forecasting Financial Markets
Prechter, Robert R N Elliott's Masterworks, the Definitive Collection
Fischer, Robert Fibonacci Applications and Strategies for Traders
Mam na wymiane sporo ksiazek o programowaniu w C, C++, .NET.